ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ BLOGERS


Σήμερα έγινε μια ανάρτηση στο τρωκτικό από αναγνώστη (http://troktiko.blogspot.com/2010/05/medialyse.html ) Η ανάρτηση αφορά κακή αντιγραφή δικαστικής αντιδικίας δυο εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας στις Σέρρες . θέμα λίγο άσχετο και αδιάφορο για τον πολύ κόσμο σε σχέση με αυτά που γίνονται κάθε μέρα … με εξαίρεση ίσως την τοπική κοινωνία των νεφροπαθών στις Σέρρες όπου και απευθυνόταν.
Με αφορμή το γεγονός ήθελα να πω εξής …

Πιστεύω ακράδαντα στην ελευθερία του λόγου και στο αναμφισβήτητο διακαίομαι του κάθε ένα να λέει ότι θέλει ακόμα κι αν αυτά που γράφονται είναι ανυπόστατα, δεν έχουν κανένα νόημα ή είναι βλακείες, γι’ αυτό εξάλλου γράφω και σε αυτό το Blog (θέλω να πιστεύω όχι για το τελευταίο). Μέσα από την ανωνυμία των blog όμως ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να προσλαμβάνει ένα δημοσιογράφο, που υποτίθεται ότι γράφει καλά και να φτυαρίζει λάσπη … πιστεύοντας ο δυστυχής δυνητικός συγγραφέας ότι παραμένει ανώνυμος ως αναγνώστης και σχολιαστής … αμ δε … όσοι ασχολούνται με τα blog και διαβάζουν προσεκτικά μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ποιος… ποιος είναι αμερόληπτος και ποιος όχι, ποιος γράφει για να συκοφαντήσει και ποιος γράφει απλά γιατί θέλει να εκφραστεί.
Μετά από την ανάρτηση στο τρωκτικό του εν λόγο δημοσιεύματος έγιναν και αναδημοσιεύματα από τοπικά Blog των Σερρών όπως είναι φυσικό. Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ένα από ένα έμπειρο και διαβαστερό bloger όπως αποκαλύπτεται …

Το serresites.blogspot.com γράφει λίγο μετά την ανάρτηση από το τροκτικό:
« Μη μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε ποιος είναι ο ...ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που στέλνει τόσο εμπεριστατωμένη επιστολή στο TROKTIKO. Για σκεφτείτε λίγο. Δεν σας θυμίζει κάτι έντονα το γράψιμο. Για διαβάστε λίγο.....

(Στη συνέχεια κάνει αναδημοσίευση της καταγγελίας του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ … με κίτρινο χρώμα… μου άρεσε πολύ αυτό)

Και καταλήγει…Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει. Που θα μου πάει θα το βρω. Πάντως για κουίζ δεν κάνει γιατί σύντομα θα το δείτε και σε site, θα το δείτε και σε τοπική εφημερίδα. Τα σέβη μου στον ...ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.
Μπράβο ρε συ ωραία τακτική αλλά σε πήραμε πρέφα.
Διαβάστε το έχει ενδιαφέρον: http://serresites.blogspot.com/

Τελικά φίλοι μου δεν υπάρχει ανωνυμία…. Ο καθένας μας είναι αυτά που γράφει… ακόμα κι αν δεν ξέρεις (που για τους συκοφάντες πάντα ξέρεις) εάν είναι ο Νίκος ο Γιώργος ή ο Παναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου