ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τα σενάρια (επιστημονικής φαντασίας) για την πρόκριση της Εθνικής μας

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε την Αργεντινή μόνη στην κορυφή με το απόλυτο των έξι βαθμών, αλλά η δεύτερη προνομιούχος θέση θα κριθεί σήμερα (22/06) στην τελευταία αγωνιστική, στις 9.30 το βράδυ.

H Εθνική Ελλάδας με την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε τους τρεις βαθμούς, όσους έχει και η Νότια Κορέα. Η Νιγηρία, με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, έμεινε ουραγός χωρίς βαθμό.

Το πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες είναι το συνολικό goal average και όχι οι αγώνες μεταξύ των ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μπει στη μάχη της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής με τέρματα 2-3, η Αργεντινή με 5-1, η Κορέα με 3-4 και η Νιγηρία με 1-3.

*Για να προκριθεί η Ελλάδα χρειάζεται:

- Νίκη Ελλάδας κόντρα σε Αργεντινή, μη νίκη Νότιας Κορέας στο Νιγηρία-Νότια Κορέα (1η θέση εάν καλύψει τη διαφορά τερμάτων από την Αργεντινή, 2η θέση εάν όχι)
- Νίκη Ελλάδας κόντρα σε Αργεντινή, νίκη Νότιας Κορέας στο Νιγηρία-Νότια Κορέα, καλύτερη διαφορά τερμάτων της Ελλάδας είτε από Αργεντινή, είτε από Νότια Κορέα (1η θέση εάν έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2η θέση εάν όχι)
- Ισοπαλία Ελλάδας με Αργεντινή, ήττα Νότιας Κορέας στο Νιγηρία-Νότια Κορέα (2η θέση)
- Ισοπαλία Ελλάδας με Αργεντινή, ισοπαλία στο Νιγηρία-Νότια Κορέα, η Ελλάδα να σημειώσει τουλάχιστον 2 γκολ παραπάνω από τη Νότια Κορέα (2η θέση)

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές…Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα…Η Αργεντινή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, και σίγουρα έχει τις καλύτερες μονάδες (ποδοσφαιριστές) απ’ όλες τις ομάδες του μουντιάλ. Αυτό που θα με ευχαριστούσε και θα μου αρκούσε θα ήταν να δω την Ελλάδα να μάχεται με όλες τις δυνάμεις της, χωρίς φόβο και άγχος. Εξάλλου ο αρχικός στόχος (1 νίκη) έχει επιτευχθεί, και το φαβορί δεν είμαστε εμείς.

Για μια ακόμα εμπειρία λοιπόν απόψε στις 9.30, με την (κρυφή) ελπίδα για κάτι καλό…Και γιατί όχι και για το θαύμα…Εξάλλου και το 2004 θαύμα ήταν η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μόνο που το ίδιο θαύμα είναι δύσκολο να συμβεί 2 φορές. Κι αν συμβεί, τότε σίγουρα δεν είναι θαύμα, αλλά ικανότητα…

* πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου