ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Παπακωνσταντίνου: “Βλέπω φως στο τούνελ”

image "Θα τα καταφέρουμε χωρίς αναδιάρθρωση του χρέους" , δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στην Γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ( για τους γνώστες της Γερμανικής γλώσσας, ολόκληρη η συνέντευξη είναι εδώ). Βέβαια παραδέχτηκε ότι τόσο η Ισπανία όσο και η Πορτογαλία βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα…

Παρόλα αυτά, θεωρεί ότι στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε η κατάσταση στη χώρα θα είναι καλύτερη απ’ ό,τι αναμενόταν μέχρι σήμερα και η έξοδος από την ύφεση θα έρθει ταχύτερα, με την Ελλάδα να επιστρέφει σε αναπτυξιακή τροχιά από τα μέσα του 2011. Φαίνεται δεν διάβασε την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύτηκε χθες….

«Βλέπω φως στο τούνελ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Παπακωνσταντίνου…Βέβαια δε μας είπε ποιο τούνελ….Γιατί άλλο είναι το τούνελ του Βραχασίου στο Νομό Λασιθίου,που έχει μήκος μόλις μερικές δεκάδες μέτρα, και άλλο το τούνελ της Μάγχης, που ενώνει τη Γαλλία με την Αγγλία, κι έχει μήκος 50 χιλιόμετρα!!!

Νομίζω πως το τούνελ που βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα, μάλλον με το δεύτερο μοιάζει…Και το φως που βλέπει ο υπουργός δεν είναι από την έξοδο, αλλά από τα φώτα ασφαλείας που υπάρχουν στο τούνελ και τροφοδοτούνται από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα… Τον Ιούλιο όμως που η Ελλάδα θα βγει ξανά στις αγορές, θα πρέπει να μπορέσει να τροφοδοτήσει μόνη της αυτά τα φώτα… Κι ελπίζω μόνο να μη μείνουμε στο σκοτάδι μια για πάντα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου