ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

παΤΕΡΑΣ σκότωσε τη δίχρονη κόρη του, επειδή δεν τον άφηνε να δει Μουντιάλ

Άλλη μια απίστευτη, απάνθρωπη ιστορία ήρθε σήμερα να προστεθεί στις τόσες και τόσες που έχουμε μάθει τον τελευταίο καιρό, εντός και εκτός της χώρας μας: παΤΕΡΑΣ σκότωσε τη δίχρονη, θετή κόρη του στην πόλη McALLEN του Τέξας των ΗΠΑ, επειδή τον εμπόδιζε να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στις εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και της Γκάνας….

Σύμφωνα τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Victor Rodriguez, ο 28αχρονος δράστης Hector Castro, κάλεσε την πυροσβεστική και τις πρώτες βοήθειες, λέγοντάς τους ότι η κόρη του πέθανε από ασφυξία καταπίνοντας μια βίδα!! Από την εξέταση του άτυχου κοριτσιού όμως, αποδείχτηκε ότι η βίδα δεν είχε καμία σχέση με το θάνατό του..Ο Castro, ο οποίος είναι μετανάστης που βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ, ομολόγησε στην αστυνομία την αποτρόπαια πράξη του.. Είπε ότι προσπαθούσε να δει τον αγώνα, και το μωρό δε σταματούσε να κλαίει. Για να το κάνει να σταματήσει, το χτύπησε με δύναμη στα πλευρά, σπάζοντάς του αρκετά από αυτά, και στη συνέχεια το έπνιξε…Μετά τοποθέτησε μια βίδα στο λαιμό της μικρούλας, και είπε στους πυροσβέστες ότι η κόρη του πνίγηκε καταπίνοντάς την…

Δύο ακόμα στοιχεία είναι για μένα σημαντικά σε αυτή την τραγικότατη ιστορία…Το ένα έχει να κάνει με τους γείτονες του 28χρονου, οι οποίοι δήλωσαν στην αστυνομία ότι άκουγαν το μωρό αυτό να κλαίει συνέχεια…Και όμως δεν έκαναν καμία ενέργεια να δουν γιατί συμβαίνει αυτό…. Όλοι ζούσαν στα κουτιά τους, έχοντας πιθανότατα τα δικά τους προβλήματα ν’ αντιμετωπίσουν, αφήνοντας το αγγελούδι αυτό να υποφέρει στα χέρια αυτού του τέρατος. Το δεύτερο είναι ότι στο ίδιο διαμέρισμα έμεναν άλλα τέσσερα παιδιά, τα οποία ανέλαβε πλέον η Πρόνοια...

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, θα σας παραθέσω τα λόγια του αρχηγού της αστυνομίας, μιας κι εγώ αδυνατώ να εκφράσω κάπως αλλιώς αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή..

“Είναι αδιανόητο ", είπε ο Rodriguez. «Απλά δεν μπορώ να καταλάβω, ξέρετε, πως ένας ενήλικας χτυπάει ένα δίχρονο παιδάκι μέχρι θανάτου”. "Έχω εγγόνια και είναι απλώς αδύνατο για μένα να φανταστώ αυτό το είδος συμπεριφοράς."

Διαβάστε την είδηση στην εφημερίδα monitor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου