ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Κορίτσια παίξτε μπάλα!!!

Και να λοιπόν που ξεκινά το μουντιάλ και όλες εμείς οι γυναίκες πρέπει να μεταμορφωθούμε σε αμίλητα, αόρατα, υπάκουα, υπηρετικά όντα κινούμενα ΜΟΝΟ για να φέρουμε την μπύρα από το ψυγείο ή την πίτσα από την κουζίνα (και αυτό γρήγορα και σκυφτά για να μην χάσουν καμιά καλή φάση 3κλασμάτων του δευτερολέπτου). Για να μην πω πως για να γίνουμε και σούπερ γυναίκες το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσουμε να ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!! Έχω βαρεθεί να ρωτώ και ακόμα να μην μπορώ να καταλάβω τι στο καλό είναι το offside(την θεωρία την πιάνω στην πράξη δεν το βλέπω –χαχαχα-)όπως και το 99,99 % των γυναικών( ελπίζω)!

Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ??? ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!! Δεν θέλω να τα μάθω!!! Βέβαια, όλο αυτό αλλάζει όταν παίζει η Εθνική μας γιατί εκεί το μόνο που πρέπει να ξέρεις για να παρακολουθήσεις είναι το γκολ, μπαίνει δεν μπαίνει κερδίζεις, χάνεις! Τόσο απλό! Εκεί ναι, και θα παρακολουθήσω και πίτσα θα φάω και μπύρα θα πιω και θα ζητωκραυγάσω (ελπίζω στο σωστό γκολ...) αλλά στους υπόλοιπους άσχετους αγώνες τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν??? Ποιος μπορεί να αναγκάσει τα αρσενικά να καταλάβουν πως ολοήμερο shopping φορτωμένες με τσάντες, χωρίς διάλειμμα μπορεί να μας ξεκουράσουν??? Κανείς! Ας μην το καταλάβουν! Και επειδή η καταπίεση δεν κάνει καλό σε κανένα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕI!!!

Αυτές τις ιερές μέρες για εκείνους ας γίνουν fun μέρες για μας! Κορίτσια παίξτε μπάλα!!! Ευκαιρία να βγούμε, να πάμε για φαγητό, για μπυρίτσα, να πούμε τα δικά μας (ακαταλαβίστικα για εκείνους) πράγματα, να μαζευτούμε με φίλες μας σε σπίτι να κάνουμε spa, μένοντας έξω από το οπτικό τους και ακουστικό τους πεδίο! θα γίνουμε και για εκείνους οι τέλειες (εξαφανισμένες) γυναίκες και θα περάσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!

1 σχόλιο:

  1. (1) Μην προσπαθήσετε να μάθετε ποδόσφαιρο. Είναι μάταιο.
    (2) Μπορείτε να παρακολουθείτε την Εθνική, αλλά - προς Θεού! - μην κάνετε ερωτήσεις και μη σχολιάζετε!
    (3) Συμφωνώ απόλυτα με το shopping σας! Δώσετε όξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή