ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Maradona : «Τι του λες ρε …μημένε Καραγκούνη»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Diego Maradona, στο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας μπορεί να ήταν «ντυμένος στην πένα» παριστάνοντας τον «κύριο», όμως κατά την διάρκεια του αγώνα έβγαλε την… παρορμητική εκδοχή του.  Άλλωστε σε ολόκληρη τη ζωή του ο Diegito, αν και προικισμένος από τον Θεό με τεράστιο ταλέντο, υπήρξε θύμα του άστατου και οξύθυμου χαρακτήρα του.

Ο Γιώργος Καραγκούνης λοιπόν σε μια φάση του πρώτου ημιχρόνου είχε έναν έντονο διάλογο με τον Lionel Messi. Αυτό εξόργισε τον Maradona, που στράφηκε με βαριές εκφράσεις προς τον Έλληνα διεθνή άσο. Αδιάψευστος μάρτυρας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Maradona η κάμερα που κατέγραψε το όλο περιστατικό, παρακολουθώντας τις αντιδράσεις του Diegito. Μεταξύ άλλων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, εμφανίζεται να φωνάζει:  «Eh Karagounis, que carajo le estas diciendo? Puto », που σημαίνει «Τι στο διάολο του λες ρε Καραγκούνη, @#$#μημενε».

Βέβαια μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Diegito έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Καραγκούνη, αλλά αυτό που θα μείνει τελικά είναι η εικόνα του να ρίχνει τα… μπινελίκια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Πηγή: sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου