ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Έλα….Τζούλια στον τόπο σου!!!!

image Άλλο πάλι και τούτο…. Σύμφωνα με ανακοίνωση στο προσωπικό site παρακαλώ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το νομικό επιτελείο της θα καταθέσει αγωγή ύψους 600.000 € στον κ. Θεοδωράκη και στην κ. Τσιμτσιλή εντός των ημερών. Μάλιστα θα ζητήσει στην περίπτωση που δεν έχουν να την πληρώσουν την προσωπική τους κράτηση. Αναφέρει δε η ανακοίνωση ότι “το να είσαι δημοσιογράφος δεν σου δίνει αυθαίρετα το δικαίωμα να σπιλώνεις και να θίγεις προσωπικότητες για να πουλήσεις όπως κάνει ο συγκεκριμένος κύριος…”

Τι είναι οι αγωγές και οι μηνύσεις; Η μόδα της εποχής; Δεν έχω τι να κάνω σήμερα, χρειάζομαι και 600.000 ευρώ, δεν τραβάω καμία αγωγή να περάσει και η ώρα;

Τι είπανε δηλαδή κοπέλα μου για σένα; Πορνοστάρ σε είπανε…Πορνοταινίες γυρίζεις… Και αν δεν το ξέρεις, αυτές που πρωταγωνιστούν σε πορνοταινίες, λέγονται πορνοστάρ. Εκτός αν έχεις αντίρρηση για το “σταρ”…Εκεί δεν μπορώ να πω τίποτα, πάω πάσο… Η συμπατριώτισσά μας η Shasha Grey (Μαρίνα – Άννα Χατζή είναι το πραγματικό της όνομα) που είναι όντως πορνοΣΤΑΡ, με τεράστια καριέρα στην Αμερική, δεν είδα να κάνει καμία αγωγή σε κανένα..

Σταμάτησε ο Κούγιας και η Σαρρή τις μηνύσεις, και της άρχισες εσύ…

Έλα…Τζούλια στον τόπο σου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου