ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Βουλευτές …εν βρασμό ψυχής

Την προηγούμενη βδομάδα σε κάποιο γάμο στο Ηράκλειο, υπήρχε έντονη πολιτική παρουσία. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και κάποιοι από τους βουλευτές Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ. Μετά τα συγχαρητήρια λοιπόν στους νεόνυμφους, ένας πολίτης την “έπεσε” σε έναν από αυτούς, λέγοντάς του ότι λέει όλη η Ελλάδα σήμερα: ότι έχουν κόψει λεφτά από τον κόσμο, έχουν βάλει φόρους, κόβουν συντάξεις, άλλα λέγανε πριν, κλπ. Ο βουλευτής έχασε την ψυχραιμία του και του απάντησε:

“Καλά σας κάναμε”

Ωραίος είστε, κε Βουλευτά… Δείξατε επιτέλους το πραγματικό σας πρόσωπο…Γιατί γυρνάτε από εδώ κι από εκεί δείχνοντας τις δήθεν κοινωνικές σας ευαισθησίες… Να ξέρουμε τουλάχιστον τις πραγματικές σας σκέψεις και πεποιθήσεις.

Να ξέρετε κι εσείς όμως κάτι: ο άνθρωπος αυτός σας ψήφισε. Και περίμενε από εσάς άλλα πράγματα. Περίμενε να κάνετε αυτά που του είπατε στις προεκλογικές σας συγκεντρώσεις, όταν σας κούναγε το σημαιάκι με τον πράσινο ήλιο, κι εσείς του λέγατε: “ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”… Τώρα του λέτε “ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ” …

Σύντομα θά ‘ρθει και πάλι ο καιρός τον εκλογών, και θα γυρνάτε από πόρτα σε πόρτα να ζητάτε ψήφους… Και θα τον συναντήσετε πάλι τον άνθρωπο αυτό, και θα κάνετε ότι δε θυμάστε..Αυτός όμως θα θυμάται. Όπως θυμάται όλη η Ελλάδα το “Λεφτά υπάρχουν” και το “Δε θα αυξήσουμε το ΦΠΑ, δε θα βάλουμε νέους φόρους”. Και τότε θα πάρετε αυτό που πραγματικά σας αξίζει. Μέχρι τότε, σας δίνω μια συμβουλή: αποφεύγετε τους γάμους και τις βαφτίσεις…

1 σχόλιο:

  1. είναι και αισχροί …
    Χρήστος Παπουτσής δήλωσε ότι η ψηφοφορία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί, παρά την απεργία των υπαλλήλων, καθώς «η Δημοκρατία δεν απεργεί».
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Τί άλλο θα ακούσουμε!
    Ο Παπουτσής ο μέγας δημοκράτης!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    - Ούτε οι ρουφιάνοι απεργούν!
    ( πχ. troktiko..... OI ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ-ΤΗΝ ΝΔ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ).

    και ο Τσαουσέσκου ..μέχρι τελευταία στιγμή ..βασιζόταν στον κρατικο -κομματικό μηχανισμό του ..κατι σαν ΠΑΣΟΚ εκεί ..ψάξε ποιος του έκοψε το σβέρκο…είναι και αυτοί ορθόδοξοι …δλδ.
    πολλές ομοιότητες μαζί..οψόμεθα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή