ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

2 στα 2 η Εθνική στο Μουντομπάσκετ! Ρεκόρ πόντων ο Σπανούλης.

Μετά την Κίνα χτες, σειρά είχε το Πουέρτο Ρίκο σήμερα!! Παρ’ ότι η εμφάνιση της Εθνικής μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς παρουσίασε αδυναμίες στην επίθεση ενάντια σε ζώνη (για άλλη μια φορά),αλλά και στην άμυνα, εντούτοις κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των παιχτών του Πουέρτο Ρίκο, και να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Κι αυτό γιατί ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα το Βασίλη Σπανούλη!!

Ο Λαρισαίος παίκτης σκόραρε τις στιγμές που η Εθνική μας δεν είχε εύκολα καλάθια από τους άλλους παίκτες, ενώ στα πολύ κρίσιμα σημεία έβαλε και τις βολές. Οι 28 πόντοι που πέτυχε αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Αλλά πέρα από το σκοράρισμα, ο Βασίλης με το πάθος του παρέσυρε και τους υπόλοιπους παίχτες στο ν’ ανεβάσουν την απόδοσή τους, και να φτάσουν στη νίκη.

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας είναι την Τρίτη με την διοργανώτρια Τουρκία. Στο παιχνίδι αυτό θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι Σχορτσιανίτης και Φώτσης, που είχαν τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές για τα απαράδεκτα επεισόδια στο φιλικό με την Σερβία. Να σημειωθεί ότι και η Τουρκία μέχρι στιγμής στο μουντομπάσκετ έχει 2 στα 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου