ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ύφεση 4,8 προβλέπει ο Economist…

image«Μόλις οι Έλληνες επιστρέψουν από τις παραλίες στα γραφεία και τα μαγαζιά το Σεπτέμβριο, θα νιώσουν τον πραγματικό πόνο από τα μέτρα λιτότητας και την ύφεση»….

Αυτό το χαρακτηριστικό απόσπασμα είναι από άρθρο του περιοδικού Economist, που αναφέρεται στην Ελληνική οικονομία… Ο συντάκτης του άρθρου μάλιστα, προβλέπει ύφεση θα φτάσει στο 4,8%, κάτι που αποτελεί το χειρότερο σενάριο , και ξεπερνά και τα όρια που έχουν τεθεί από το μνημόνιο της Ελλάδας με την Τρόικα.Αναφορά γίνεται ακόμα για την ανεργία, και στα εφιαλτικά σενάρια του 20% στο τέλος του 2011, στην «εξαιρετικά δύσκολη θέση», στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός τουρισμός (πτώση εσόδων 9% ) , καθώς και στην «ελεύθερη πτώση» των νέων αδειών στην οικοδομή.

Λες και δεν ξέρουμε τι μας περιμένει το χειμώνα, με τόσα παπαγαλάκια που διαθέτει η κυβέρνηση…Όλο τον Αύγουστο μας έχουν πρήξει τα κανάλια και οι εφημερίδες: κι άλλες περικοπές στο δημόσιο, μεταφορά του ΦΠΑ από το χαμηλό συντελεστή στον ψηλό μέσα στο 2010, σαφάρι των Εφοριακών και του ΣΔΟΕ για είσπραξη οφειλών και επιβολή προστίμων, και άλλα πολλά…

Γι’ αυτό εμείς θα κάνουμε τα μπανάκια μας όσο μας το επιτρέπει ακόμα ο καιρός και η τσέπη μας, και από Σεπτέμβρη, έχει ο θεός!!

Υ.Γ. : Καθώς γυρνάτε από τις διακοπές σας, περάστε και από ένα φαρμακείο, να προμηθευτείτε κανένα βαζάκι βαζελίνη…Ξέρετε, για τον “πραγματικό πόνο” που λέει ο Economist….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου