ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στο φράγμα της Πλακιώτισσας, δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!

plakiotisa Μάχη έγινε σύμφωνα με το cretalive.gr στη σημερινή τελετή εγκαινίων για την έναρξη των εργασιών στο φράγμα της Πλακιώτισσας. Οι Βουλευτές Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ “πλακώθηκαν” με αυτούς της Νέας Δημοκρατίας, για τις χρηματοδοτήσεις του έργου, που από το 2003 που ακούγεται, ξεκίνησε μόλις σήμερα!!!
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Νομάρχης Ηρακλείου ξεκίνησε την κόντρα, λέγοντας ότι τα χρήματα είχαν εξασφαλιστεί από το 2003 αλλά η Ν.Δ. τα χρησιμοποίησε αλλού, ενώ ο αμφότερος υποψήφιος για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Κρήτης, Βασίλης Κεγκέρογλου, δεν παρέλειψε κι αυτός να επιτεθεί στη ΝΔ, λέγοντας οτι τα χρήματα που προορίζονταν για την Πλακιώτισσα χρησιμοποιήθηκαν για το Φράγμα Βαρσαμιώτη και για έργα στην εκλογική περιφέρεια του πρώην Υπουργού, Ευρυπίδη Στυλιανίδη!
Και από τη Νέα Δημοκρατία όμως υπήρξε απάντηση από το Μανώλη Κεφαλογιάννη, που είπε ότι τα χρήματα τότε χρησιμοποιήθηκαν σε έργα στις Αρχάνες, για να μη χαθούν, αφού το φράγμα της Πλακιώτισσας τότε δεν είχε ωριμάσει σαν έργο.
Εντύπωση βέβαια μου προκάλεσε η ωριμότητα του κου Λευτέρη Αυγενάκη, που είπε ότι αντί να προσπαθούν όλοι να καρπωθούν το έργο, θα πρέπει ν’ αναλογιστούν τι ευθύνες έχει ο καθένας και το έργο έχει καθυστερήσει τόσα χρόνια..
Είναι προφανές ότι μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του εκλεκτού της Ιπποκράτους για την Περιφέρεια Κρήτης, και οι υποψήφιοι θέλουν ν’ αποδείξουν στον αρχηγό ότι υπερασπίζονται με τον καλύτερο τρόπο τα κομματικά τους συμφέροντα!! Όμως , όλη αυτή η ιστορία με τη Σχοιναράκη και τον Κεγκέρογλου να μαλώνουν για τη χρηματοδότηση του έργου, μου θύμισε την παροιμία “δυο γαίδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα”. Κι αυτό γιατί η χρηματοδότηση του έργου ήρθε τελικά από το ΕΣΠΑ, που χειρίζεται ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος είναι ο τρίτος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Κρήτης!!!
Υ.Γ. 1: Μήπως να υιοθετήσουν όλοι την πρόταση του Αυγενάκη και για άλλα έργα που έχουν βαλτώσει, π.χ. ΒΟΑΚ, ΝΟΑΚ κλπ;
Υ.Γ.2: Ο Αρναουτάκης τι έχει να πει γι’ αυτά που λέει ο Κεφαλογγιάννης και ο Κεγκέρογλου; Πήγαν όντως τα λεφτά στις Αρχάνες, όπου ήταν Δήμαρχος αυτός το 2003, ή πήγαν στην περιφέρεια του κου Στυλιανίδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου