ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Σκεφτείτε το διπλά πριν τοποθετήσετε καρέκλα στο οδόστρωμα για να παρκάρετε αργότερα!!

karekla Το πρόβλημα στάθμευσης, όπως φαίνεται, δεν είναι αποκλειστικότητα του Ηρακλείου… Όπως δεν είναι και αποκλειστικότητα του Ηρακλειώτη να τοποθετεί διάφορα αντικείμενα έξω από το σπίτι του (π.χ. καρέκλες, γλάστρες, τελάρα), στο οδόστρωμα, για να μη σταθμεύει κάποιος άλλος εκεί, θεωρώντας ότι ο χώρος αυτός του ανήκει… Τι μπορεί να πάθει όμως όποιος εφευρίσκει τέτοιες μεθόδους για να γλυτώσει την ταλαιπωρία του ψαξίματος θέσης στάθμευσης; Μα…να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα φυσικά!!!
Αυτό έπαθε ένας 70χρονος στην Αλεξανδρούπολη, όταν οι γείτονές του κάλεσαν την αστυνομία, επειδή τοποθετούσε συνεχώς καρέκλες στον δρόμο, κρατώντας μία θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του.
 Όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί για να του μεταφέρουν ότι δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, ο 70χρονος αρνήθηκε να αποσύρει τις καρέκλες. Μάλιστα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσπάθησε να αποτρέψει και τους ίδιους να το κάνουν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αντίσταση κατά της αρχής!!!
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τοποθετήσετε κάποιο αντικείμενο στο οδόστρωμα, σκεφτείτε το λίγο παραπάνω… Ο δρόμος και το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σας δεν είναι προέκταση του σπιτιού σας, και ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ αποκλειστικά, αλλά σε όλους τους δημότες της πόλης. Και, ίσως να το παράκαναν οι αστυνομικοί με το να συλλάβουν ένα ηλικιωμένο 70 ετών, αλλά κάποιοι άλλοι πολύ νεώτεροι σίγουρα χρειάζονται ένα τέτοιο μάθημα, αφού με το καλό δεν καταλαβαίνουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου