ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

"Βροχή" πυροβολισμών στην εθνική οδό Ηρακλείου–Μοιρών

image
Μια παλιά διένεξη για τα μάτια μιας γυναίκας αναζωπυρώθηκε χθες το μεσημέρι στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου-Μοιρών στο ύψος των Αθανάτων, που μετετράπη σε σκηνικό αστυνομικής ταινίας και μάλιστα σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής.
Από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή τραυματίστηκε σοβαρά ένας 53χρονος από τα Ανώγεια, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς οι σφαίρες εκτός από το αυτοκίνητο-στόχο βρήκαν και άλλα σταθμευμένα οχήματα, ενώ σημειώθηκαν και εξοστρακισμοί.
Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 53χρονος έμπαινε στην εθνική οδό εξερχόμενο συνεργείου της περιοχής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στόχος δεν ήταν ο οδηγός αλλά....
ο νεαρός συνοδηγός και ανιψιός του πρώτου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες την ίδια ώρα στην άλλη πλευρά της εθνικής οδού βρίσκονταν δύο πολυτελή αυτοκίνητα στα οποία έμοιαζε να επιβαίνουν μέλη της ίδιας παρέας.
Ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι πυροβολισμοί ερρίφθησαν προς το φορτηγό τύπου MITSUBISHI μόνο από το ένα πολυτελές αυτοκίνητο, τους επιβάτες του οποίου και προσπαθεί να ταυτοποιήσει η Αστυνομία, γνωρίζοντας τα στοιχεία και των δύο οχημάτων.
Μετά τους πυροβολισμούς θείος και ανιψιός κατάφεραν να βγουν από το διάτρητο αυτοκίνητο, για να βρουν κάλυψη πίσω από ένα σταθμευμένο μεγάλο φορτηγό. Ωστόσο ο οδηγός είχε ήδη βληθεί στη γνάθο και στη θωρακική χώρα, ενώ οι αστυνομικοί τον βρήκαν αιμόφυρτο στο σημείο. Σε παρακείμενο σημείο βρήκαν και δύο όπλα, που εικάζεται ότι επιχείρησαν να κρύψουν τα θύματα, όταν άκουσαν τις σειρήνες των δικυκλιστών και των περιπολικών.
Ο 53χρονος μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλιο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη στο χειρουργείο για πολύωρη επέμβαση, με συγγενείς και συγχωριανούς να έχουν κατακλύσει το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατονόμασε τον ηθικό και φυσικό αυτουργό της επίθεσης, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν τα όπλα, καθώς ο φερόμενος ως δράστης και στο παρελθόν φέρεται να έχει πυροβολήσει εναντίον του στα Ανώγεια, χωρίς ωστόσο το περιστατικό να είχε καταγγελθεί.
Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή επίθεση που αρχικά παρέπεμπε σε καρτέρι, τα στοιχεία που προέκυψαν στη συνέχεια συνηγορούν σε τυχαία συνάντηση των δύο πλευρών.
Οι αξιωματικοί της ασφάλειας προσπαθούσαν μέχρι αργά το βράδυ να «δέσουν» την υπόθεση, με την ταυτοποίηση των προσώπων και την αναφορά των πραγματικών περιστατικών, για να προχωρήσουν στη σύλληψη των εμπλεκομένων. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες επρόκειτο να παραδοθούν.
πηγή: doodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου