ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Παρέμβαση στον εισαγγελέα για το δρόμο καρμανιόλα (ΒΟΑΚ)

Στον εισαγγελέα θα φτάσει σήμερα το θέμα των κακοτεχνιών της εθνικής οδού, όπου χθες σημειώθηκε και τρίτο θανατηφόρο τροχαίο.

Παρέμβαση στον εισαγγελέα για το δρόμο καρμανιόλα

Αναφορά στον εισαγγελέα θα καταθέσει σήμερα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτών οδηγών νομού Ηρακλείου κ. Λευτέρης Μιχελάκης, για το σημείο καρμανιόλα της εθνικής οδού, στο ύψος των Λiνοπεραμάτων, όπου χθες τα ξημερώματα σημειώθηκε και τρίτο θανατηφόρο τροχαίο.
Ο κ. Μιχελάκης που ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα κάνει λόγο για κακοτεχνίες, στο σημείο που ο δρόμος «συναντά» τη γέφυρα, μετά τον κόμβο Γαζίου και πριν την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. «Το κράσπεδο της γέφυρας ο οποίο έχει μια υψομετρική διαφορά 50 πόντων από το οδόστρωμα, μπαίνει ακριβώς στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης. Αν κάποιος οδηγός, όπως ο 26χρονος του χθεσινού τροχαίου, κινείται πολύ κοντά στην δεξιά πλευρά του δρόμου, ακόμη και με μικρότερη ταχύτητα από τα 110 χιλιόμετρα που έχει οριστεί ως ανώτατο όριο, κινδυνεύει να βρει μπροστά του το κράσπεδο, να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να δει το χάρο με τα μάτια του. Αυτό το κράσπεδο είναι η αιτία του κακού για τα τρία θανατηφόρα που έχουν γίνει στο ίδιο σημείο από την κατασκευή του δρόμου. Η πινακίδα με το βέλος που έχουν τοποθετήσει οι αρμόδιοι εκεί δεν είναι η λύση του προβλήματος», λέει και ζητεί εδώ και τώρα να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου