ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Περισσότερα για την πώληση της εφημερίδας “Μεσόγειος” του Ηρακλείου

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Επανήλθε ο αναγνώστης του blog που μας ενημέρωσε για την επικείμενη πώληση της εφημερίδας Μεσόγειος του Ηρακλείου. Με νεώτερό του email, στην ερώτηση τι παραπάνω γνωρίζει για το θέμα, και αν είναι σίγουρος για τις πληροφορίες, μας απαντά:
“ Το γνωρίζω ο ίδιος από.... έγκυρες πηγές!!!! ο κ. Ζαγοριανίτης είχε κατέβει τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κρήτη και ...
είχε αναλάβει την εφημερίδα Τόλμη. Δεν τα βρήκαν με τους ιδιοκτήτες και αποφάσισε να ενεργήσει μόνος του στο Ηράκλειο. Γνωστός μου, που έχει προσωπικές σχέσεις μαζί του, μου είπε πως δεν έχει σκοπό να φύγει από το Ηράκλειο και από το να ανοίξει μια καινούρια εφημερίδα ήταν καλύτερο γι αυτόν να πάρει μία που έχει ήδη όνομα! Σίγουρα είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις και είναι θέμα χρόνου να αναλάβει εξ ολοκλήρου. Ο κ. Γραμματικάκης θέλει να αποσυρθεί καιρό τώρα ….. ”
Καθώς δεν είμαστε δημοσιογραφική ιστοσελίδα, δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε τις παραπάνω πληροφορίες με τον κο Γραμματικάκη, οπότε σας τις μεταδίδουμε όπως αυτές μας εστάλησαν από τον αναγνώστη μας. Περιμένουμε όμως κι εμείς τις εξελίξεις. Κι ελπίζουμε η οποιαδήποτε συμφωνία επιτευχθεί για την φημολογούμενη αυτή πώληση της ιστορικής αυτής εφημερίδας του Ηρακλείου, να μην επηρεάσει τους εργαζόμενους εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου