ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Τιμωρούσαν την οικιακή βοηθό, μπήγοντας καρφιά στο σώμα της!

A Sri Lankan housemaid has returned home from Saudi Arabia with 24 nails embedded in her body after allegedly being tortured by her employer, according to officials.«Η γυναίκα ζέσταινε τα καρφιά και τα έδινε στο σύζυγό της για να τα μπήξει στο σώμα μου. Όταν ούρλιαζα από τον πόνο, τα παιδιά τους μου έδειχναν ένα μαχαίρι και απειλούσαν να με σκοτώσουν».
Heated nails hammered into Sri Lankan maid: doctorΑυτά κατήγγειλε μια γυναίκα από τη Σρι Λάνκα, που εργαζόταν από τον Μάρτιο στη Σαουδική Αραβία  ως οικιακή βοηθός. Μάλιστα είπε ότι το ζευγάρι των εργοδοτών της και τα επτά παιδιά τους την ξυλοκοπούσαν τακτικά, και διάλεξαν αυτό τον τρόπο για να την τιμωρήσουν, επειδή είχε δυσκολία στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.
Η άτυχη γυναίκα εισήχθηκε σε νοσοκομείο την προηγούμενη βδομάδα,
ενώ χτες οι γιατροί της αφαίρεσαν  19 από τα 24 καρφιά καθώς και μια βελόνα, που είχαν μπηχτεί στα χέρια, τα πόδια και το μέτωπό της!! Τα καρφιά που απομένουν δεν μπόρεσαν να απομακρυνθούν αμέσως, εξαιτίας του κινδύνου βλάβης των νεύρων. Μάλιστα οι γιατροί τόνισαν ότι δεν υπήρχε κανένας μα κανένας τρόπος να το έχει κάνει αυτό η ίδια στον εαυτό της, όπως πιθανόν να υπονόησαν οι εργοδότες της.
Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, όπως είναι φυσικό. Αλλά η υπόθεση αυτή σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει ένα αρρωστημένο μυαλό.
Τέλος, δυστυχώς αναρωτιέμαι, τι είδους άνθρωποι θα γίνουν τα επτά παιδιά της οικογένειας όταν μεγαλώσουν, έχοντας πάρει τέτοια μαθήματα από τους γονείς τους..

1 σχόλιο:

  1. Να ψοφησουν ολοι οι φανατικοι μουλαδες(μουσουλμανοι) της υφηλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή