ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τα όμορφα δάση, όμορφα καίγονται…

image “ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. Μόνο αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό, όταν σκεφτομαι τις εκβολές του Κουρταλιώτη, το Σελάκανο, το Ροδάκινο, τ’ Ακούμια, το Κουτσουνάρι, τις Μέλαμπες, το Αποπηγάδι,το Χαμαίζι, και τόσες άλλες περιοχές που έχουν καεί φέτος στην Κρήτη και αλλού. Τα δάκρυα (κροκοδείλια) περίσσεψαν.
Ας μας πουν λοιπόν οι αιρετοί (με τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης) αυτού του τόπου, πως συνδέονται οι προχθεσινές φωτιές στο Ρέθυμνο με την προτεινόμενη ΠΕΡΠΟ (Περιοχή Ειδικά Ρυθμιζόμενης Πολεοδόμησης) στην Τριόπετρα, με τους τεράστιους δρόμους τεσσάρων λωρίδων που οραματίζονται να κατασκευάσουν...
από Πλακιά έως Αγία Γαλήνη, με τον αποχαρακτηρισμό μεγάλων εκτάσεων από δασικές πριν 8-10 μήνες, με τις βίλες και τις μεζονέτες που έχουν ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια στις Μέλαμπες (που παρεμπιπτόντως έχουν καεί πέντε φορές τα τελευταία τρία χρόνια!) και στο Σελάκανο (κάποια έχει και ελικοδρόμιο!!) κ.α.
Υ.Γ. προ 15νθημέρου εκδιώχθηκαν κακήν κακως οι κατασκηνωτές από τις εκβολές του Κουρταλιώτη, με πρόσχημα το παράνομο της ελεύθερης κατασκήνωσης. Τυχαίο; Δε νομίζω.. ”
Πηγή: Από επιστολή της αναγνώστριας κας Κ. Μπαξεβάνη στην εφημερίδα Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου