ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ε όχι και διαφημιστικά πανό στην Ιστορική Λότζια!!!

DSC02256

Φαίνεται ότι στα πλαίσια της μελλοντικής ένταξης του σημερινού δήμου Παλιανής στον Καλλικρατικό δήμο Ηρακλείου, εντάσσεται και η προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων του πρώτου… Μόνο που ο τρόπος που γίνεται δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Για την ακρίβεια, η εικόνα που βλέπετε είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!

DSC02255

Στη Λότζια, το ιστορικό αυτό μνημείο της πόλης του Ηρακλείου, είναι αναρτημένο εδώ και αρκετές μέρες ένα διαφημιστικό πανό, για το 5ο Διεθνές Συμπόσιο  Γλυπτικής  που πραγματοποιείται στο Δήμο Παλιανης, με συνδιοργανωτή το Δήμο Ηρακλείου. Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται το κτήριο αυτό ως διαφημιστική πινακίδα, και μάλιστα στην καρδιά του καλοκαιριού, που όλοι οι τουρίστες που βρίσκονται στο Ηράκλειο φωτογραφίζονται μπροστά στη Λότζια. Λες και δεν έφτανε το βανάκι του Δήμου Ηρακλείου που είναι μόνιμα παρκαρισμένο στον πεζόδρομο, κολλητά στο Δημαρχείο, έπρεπε να κρεμάσουμε και πανό!!!

Να δούμε πότε θα σας κρεμάσουν και κουδούνια εσάς!!!

Υ.Γ. Το ξέρετε κε Κουράκη ότι η Λότζια είναι ιστορικό μνημείο, και σύμφωνα με νόμο του Υπουργείου Πολιτισμού ( Ν. 3028/02)ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η τοποθέτηση στην πρόσοψη στοιχείων που αλλοιώνουν την εμφάνισή του;; Αλήθεια , κανείς αρμόδιος από την  Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων δεν έχει περάσει τόσες μέρες έξω από τη Λότζια;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου