ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Προσεχώς, σε όλα τα Δημαρχεία της χώρας….

dora family1Άκουγα χτες διάφορους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ να λένε ότι ως ένδειξη τιμής στον Παύλο Μπακογιάννη, και στους αγώνες που έχει κάνει για τη δημοκρατία, είτε θα στηρίξουν το γιό του Κώστα για το Δήμο Καρπενησίου, είτε δε θα στηρίξουν κάποιο άλλο υποψήφιο…

Είμαστε σοβαροί;;; Είναι λόγος αυτός για να γίνει κάποιος δήμαρχος; Δηλαδή επειδή εμένα ο μπαμπάς μου ήτανε πολύ καλός χειρούργος, σημαίνει ότι μπορώ να κάνω εγχειρήσεις; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα, γιατί σε λίγο θα μας κυβερνάνε τα τρισέγγονα του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου!!!

2 σχόλια:

  1. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα, γιατί σε λίγο θα μας κυβερνάνε τα τρισέγγονα του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου!!!

    Πικρή κι αληθινή διαπίστωση. Ακόμη και στον ξένο τύπο μας σχολιάζουν γι' αυτό... τόσο μυαλό έχουμε...τρεις οικογένειες κυβερνούν μόνιμα όλα τα χρόνια. Μόνο ο Γλυξμπουργκ λείπει για να γίνει καρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ντορούλα έβαλε μπροστά την διαιώνιση του είδους, μετά τον χαμερπή πατέρα της, τον βλαμμένο αδερφό της, ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ θα μας κατσικωθεί στον σβέρκο, τον κατεβάζει για υποψήφιο δήμαρχο στο Καρπενήσι…
    Καρπενησιώτες, Καρπενησιώτισσες ι...δού ο σωτήρας σας, ένα κωλόπαιδο θα αναλάβει τις τύχες σας, θα σας μοιράσει, σίδερα και τοστιέρες. SIEMENS και αυτός θα κάνει πάρτι με δις.
    Αυτός σας αξίζει και αυτόν θα έχετε…
    Φουκαράδες, ραγιάδες γεννηθήκατε, ραγιάδες θα πεθάνετε…
    kbibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή