ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

1η επίσημη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα το μεσημέρι το νέο υπουργικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Σε πολλές ιστοσελίδες σχολιάστηκε αρνητικά αυτό το γεγονός, επειδή, όπως γράφτηκε, τα έξοδα για τη μεταφορά όλων αυτών που θα συμμετάσχουν, αλλά και για τη διαμονή τους, είναι πολλά. Δε νομίζω όμως ότι αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε. Υπήρχε περίπτωση οι υπουργοί να μην πάνε στην ΔΕΘ, και να μη μείνουν εκεί τις μέρες της έκθεσης; Ε, αφού πάνε, ας συνεδριάσουν κι εκεί, τι πειράζει; Άλλα θα πρέπει να μας πειράζουν, όπως το τι θα πουν και τι αποφάσεις θα πάρουν… Κι απ’ ότι διαρρέει, οι…παροχές αναβάλλονται επ’ αόριστον…

Αυτό να σας πω την αλήθεια είναι αναμενόμενο, και σωστό… Δε νομίζω ότι κανένας Έλληνας περιμένει παροχές.. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ που θα μας επιβαρύνουν περισσότερο!!!!

Πάντως τα συνδικάτα θα δώσουν δυναμικό παρών στη Θεσσαλονίκη, κυρίως το Σάββατο, ημέρα της κύριας ομιλίας του πρωθυπουργού,ενώ η περιοχή γύρω από το Βελλίδειο θα μετατραπεί σε φρούριο, αφού πάνω από 4.500 αστυνομικοί έχουν επιστρατευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου