ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Εισαγγελέας στην Κέρκυρα άφησε ελεύθερο υπάλληλο του ΣΔΟΕ που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται!!!

Υπάλληλος του ΣΔΟΕ – Περιφερειακής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων συνελήφθη να λαμβάνει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ για τακτοποίηση  φορολογικής υπόθεσης από ιδιοκτήτη καταστήματος με ηλεκτρονικά είδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών  και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μαζί με τον υπάλληλο συνελήφθη και ένας φίλος του που παρέλαβε τα χρήματα, τα οποία ήταν προσημειωμένα. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή και άλλων υπαλλήλων του ΣΔΟΕ στην υπόθεση.

Φαίνεται όμως ότι τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για τον εισαγγελέα της Κέρκυρας, ο οποίος μετά την απαγγελία των σχετικών κατηγοριών στον επίορκο υπάλληλο, ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, με το αστείο αιτιολογικό ότι υπάρχει ασύλληπτος συνεργός του!!!

Ευτυχώς υπάρχει και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, που μετά το σάλο που ξέσπασε για το θέμα, ξεκίνησε έρευνα για τυχόν ευθύνες του τοπικού εισαγγελέα.

Ο συγκεκριμένος εφοριακός, ο οποίος σημειωτέον είναι και συνδικαλιστής, είχε αποσπαστεί στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ στην Κέρκυρα πριν από τρεις μήνες, για να ενισχύσει τους φορολογικούς ελέγχους στα νησιά του Ιονίου.
Η σύλληψη του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ ήταν το αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ασφάλειας και των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών.
Η πληροφορία έφτασε στο ΣΔΟΕ την προηγούμενη Πέμπτη και ακολούθησε η παρακολούθηση των εμπλεκομένων.
Τις προσεχείς μέρες αναμένεται το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων αλλά και συγγενικών τους προσώπων όπως επίσης και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων.

Το παρήγορο πάντως στην όλη υπόθεση είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ!!! Και αναφέρομαι και στον υπάλληλο, αλλά και στον Εισαγγελέα!! Διαπιστώνεται όμως γι’ άλλη μια φορά ότι για να λειτουργήσει το σώμα των επονομαζόμενων “αδιάφθορων”, θα πρέπει πρώτα να θεσπιστούν πολύ αυστηροί έλεγχοι των ιδίων….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου