ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Για απόπειρα δωροδοκίας δικάζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός

image Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται αύριο ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας, ύστερα από καταγγελία, που έκαναν στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρίστος Πουρής, και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας.
Ο κος Κομπότης είχε συλληφθεί το Σάββατο ύστερα από την καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο τερματοφύλακας κος Πουρής δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, που του προσέφερε 20.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, και πιθανή μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:


"Χθες 18/9/2010 στην υπηρεσία μας Τ.Α Τρικάλων, ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα και κατήγγειλε ότι άτομο του περιβάλλοντος του προέδρου της ΠΑΕ Λεβαδειακός επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του πρότεινε να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ Τρίκαλα – Λεβαδειακού για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξάγονταν σήμερα 19/9/2010 και ώρα 18:00 στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων έναντι τιμήματος.Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Λεβαδειακού προσφέρονταν να του δώσει προς τούτο το ποσό των 20.000 ευρώ και σε περίπτωση που προέκυπτε κάτι εις βάρος του την μεταγραφή του στην ΠΑΕ Λεβαδειακός. Στα πλαίσια της προανάκρισης συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, το δε άτομο που επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή αναζητείται.Κατά την διάρκεια της κράτησης του στο ΤΑ Τρικάλων υπέβαλλε μήνυση κατά των προαναφερομένων για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.Η Εισαγ. Πλημ/κων Τρικάλων που ενημερώθηκε σχετικά παρήγγειλε να κρατηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακού και να αφεθούν ελεύθεροι ο πρόεδρος και ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Τρίκαλα και υποβληθεί η σχετική δικογραφία".
Το τι έχει γραφτεί για τα στημένα παιχνίδια στη Β’ Εθνική, και πολύ περισσότερο τι λέγεται και δεν μπορεί να γραφτεί, λίγο πολύ οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο το γνωρίζουν. Όμως είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίσημη καταγγελία, και μάλιστα από ποδοσφαιριστή… Το κακό όμως είναι ότι, παρόλο που δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνω, δεν είναι στοιχειοθετημένες επαρκώς η καταγγελίες… Αν δεν υπάρχει σύλληψη επ’ αυτοφώρω για χρηματισμό, ή καταγραφή της συνομιλίας, ή ομολογία, δύσκολα καταδικάζεται κάποιος. Και δεν υπάρχει δυστυχώς τίποτα από τα παραπάνω… Και στο τέλος, θα την πληρώσει και ο τερματοφύλακας… Και το θέμα είναι ότι πιθανότατα δε θα ξαναδεί μεταγραφή σε καμία ομάδα της προκοπής, αφού αποφάσισε να τους αποκαλύψει, και να πάει κόντρα στα κυκλώματα. Αυτή δυστυχώς είναι η μοίρα κάθε τίμιου ανθρώπου στην Ελλάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου