ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες πυρκαγιές στην Κρήτη

image Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι εκδηλώθηκε η πρώτη σε δύσβατη περιοχή στις Ατσιπάδες του δήμου Φοίνικα, ενώ η δεύτερη στις Βρύσες Αμαρίου.

Και στα δύο μέτωπα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, ενώ το έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Η φωτιά στις Βρύσες τέθηκε υπό έλεγχο στις 8 περίπου το βράδυ, ωστόσο η φωτιά στις Ατσιπάδες μαινόταν μέχρι αργά το βράδυ και οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν, καθώς πρόκειται για δύσβατο μέρος και η επιχείρηση θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνη για τους ίδιους.

Ωστόσο σύμφωνα με την Π.Υ. η φωτιά ήταν σε μεγάλο υψόμετρο και μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Στο μεταξύ 30 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης κάηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή  το μεσημέρι στο Σελί του δήμου Φοίνικα.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου και ένα πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο.

Τέλος,  φωτιά εκδηλώθηκε, χθες στις 16:00 το απόγευμα, σε δασική έκταση στην περιοχή Ασκίδια του Δήμου Μουσούρων, Χανίων. Επιτόπου βρίσκονται 4 οχήματα της Π.Υ. με 10 πυροσβέστες και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Οι φλόγες δεν απειλούν κατοικημένη περιοχή.

πηγή: goodnet.gr, zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου