ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχουν ακόμα τίμιοι άνθρωποι, και μάλιστα δημόσιοι υπάλληλοι …

euroΤι θα κάνετε αν το τελευταίο διάστημα οι αποδοχές σας είχαν μειωθεί κατά 25%, δυσκολευόσασταν να τα βγάλετε πέρα καθημερινά, και βρίσκατε μια τσάντα με 4.600 ευρώ;; Εγώ πιθανότατα θα μπάλωνα πολλές τρύπες….

Δε σκέφτηκαν όμως το ίδιο δύο υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου… Παρά τις περικοπές που έχουν υποστεί οι δημοτικοί υπάλληλοι, ο Σωτήρης Δημητρόπουλος και ο Γιάννης Τερζάκης,υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, όταν βρήκαν μια τσάντα στα ενετικά τείχη  με 4,600 ευρώ, την παρέδωσαν στην αστυνομία. Η ιδιοκτήτρια της τσάντας είχε πέσει θύμα κλοπής πριν 7 μήνες και από την τσάντα έλειπαν μόνο 50 ευρώ, πιθανότατα γιατί ο δράστης δεν είχε ανακάλυψη όταν μέσα υπήρχαν και άλλα χρήματα.

Να τα βλέπουν αυτά όλοι όσοι νομίζουν ότι όποιος είναι δημόσιος υπάλληλος είναι αυτομάτως και κλέφτης και απατεώνας. Και ας σκεφτούν πραγματικά όλοι αυτοί τι θα έκαναν στη θέση των δύο υπαλλήλων, σε μια περίοδο έντονης οικονομικής δυσχέρειας….

Μπράβο στου δύο αυτούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που παρέδωσαν σε όλους εμάς ένα μάθημα ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

3 σχόλια:

  1. να πουμε μπραβο για το αυτονοητο ????
    εκει εχουμε φτασει σα λαος ???
    Απογοητευση κ μονο μου φερνει η δημοσιευση σου αυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως, την εποχή της Ζίμενς,του Βατοπεδίου, των ομολόγων,του Άκη, του Βουλγαράκη, δυστυχώς αυτονόητο είναι το αντίθετο!!! Ξέρεις πόσοι θα τους χαρακτηρίσουν αυτούς μα...ες, διαβάζοντας το άρθρο; Λυπάμαι αν σε απογοήτευσα, αλλά ακόμα θεωρώ αυτή την είδηδη αξιόλογη..Κι ελπίζω να επηρεαστεί έστω κι ένας θετικά διαβάζοντάς την..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο antipalo, δεν είναι όλοι οι Έλληνες σαν τα λαμόγια που προβάλουν καθημερινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή