ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Οι δηλώσεις του Πάγκαλου περί αχρήστων δημοσίων υπαλλήλων μόνο ένα πράγμα μπορεί να κρύβουν: ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!!!

Επισκέφτηκα σήμερα το διαδικτυακό τόπο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κου Πάγκαλου. Εκεί, μετά από ένα σύντομο βιογραφικό του, και όντας περίεργος για το τι αρμοδιότητες έχει επιτέλους ο Αντιπρόεδρος, ανακάλυψα τα καθήκοντά του, τα οποία και σας παρουσιάζω:

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σύμφωνα με το ΦΕΚ 2430 / 9-12-2009 έχει τις εξής αρμοδιότητες:

α) Το συντονισμό του κυβερνητικού έργου στους το­μείς αρμοδιότητας του ΚΥΣΕΑ όπως οι αρμοδιότητες αυτές καθορί­ζονται ειδικότερα στο άρθρο 2 παρ. 4 της ΠΥΣ 31/2000 (άρθρο 19 π.δ. 63/2005) και της Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, όπως οι αρμοδιότητες αυτές προσδιορίζονται στο άρθρο 5 της, ΠΥΣ 31/2000, ΦΕΚ Α 134, ( άρθρο 21 παρ. 4 π.δ. 63/2005).

β) Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του αυτής ο Αντι­πρόεδρος της Κυβέρνησης ένημερώνεται για τα μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα προγράμ­ματα ανάπτυξης των αμυντικών ικανοτήτων της χώρας, καθώς και τα μείζονα προγράμματα εκσυγχρονισμού, έρευνας, προμήθειας και παραγωγής αμυντικών μέσων και υλικού και για τα θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής γενικότερης σημασίας, συντονίζει την εφαρμογή του οικονομικού προ­γράμματος της Κυβερνήσεως, και προεδρεύει του ΚΥΣΕΑ και της Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής σε περίπτωση κωλύματος μας.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ;;; 

Σα να το έχει παρατραβήξει ο αντιπρόεδρος… Τώρα, μετά τα παραμύθια περί ενός εκατομμυρίου δημοσίων υπαλλήλων, που καταρρίφτηκαν πανηγυρικά από την απογραφή που η ίδια η κυβέρνηση έκανε, προσπαθεί να βγάλει άχρηστους την πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων:

«Επί χρόνια διορίζαμε για πελατειακούς λόγους (...) Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι» είπε ο κ. Πάγκαλος στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο.

Και επιμένει στο ένα εκατομμύριο , και λέει ότι είναι άχρηστοι… Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι, αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Αλλά άχρηστοι είναι αυτοί που διορίστηκαν πελατειακά, χωρίς τα απαραίτητα προσόντα, από ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα προηγούμενα χρόνια. Και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΤΟΥΣ 3. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει, με το ΑΣΕΠ. Και αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να το ξέρει ο κος Πάγκαλος. Και όσο περνούν τα χρόνια, τα πράγματα θα φτιάξουν ακόμα περισσότερο, αφού θα φεύγουν οι παλιοί υπάλληλοι, και θα μπαίνουν (αν μπουν ποτέ άλλοι) νέοι με ΑΣΕΠ.

Όμως ο κος Πάγκαλος μόνο χαζός δεν είναι. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ:   ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ !!!  

Αφού δεν έπιασε η απογραφή, πρέπει να βρεθεί νέα καραμέλα την οποία θα γλύφουν οι κυβερνητικοί κύκλοι, προκείμενου να απαξιώσουν ακόμα περισσότερο τους δημόσιους υπάλληλους. Έτσι, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.

Ελπίζω ο κόσμος να μην τσιμπήσει, και να δώσει την απάντηση που πρέπει στην κυβέρνηση των περικοπών και της άκρατης φορολογίας. Χθες ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι, σήμερα είναι οι φορτηγατζήδες, αύριο πάλι οι δημόσιοι υπάλληλοι..Αλλά ίσως να είσαι κι εσύ κάποια στιγμή που θα ζητήσεις τη συμπαράσταση των υπολοίπων. Γι’ αυτό δώσε στον Αντιπρόεδρο του Λαϊκισμού και της Προπαγάνδας την απάντηση που του αξίζει…

3 σχόλια:

  1. kai 3 stous 3 stin xountokyvernisi tou axristoi einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:45 ποσο μα ποσο δικιο εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έπρεπε να βγεί ο Χατζηδάκης απ τη Βουλή...... ο Πάγκαλος έπρεπε να βγεί...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή