ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

“Άνετος” ο πρωθυπουργός στο Όσλο για τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα

Πολύ άνετος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός σε συνάντηση που έιχε στο Όσλο με τον επικεφαλή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ Στρος Καν, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργασίας (ILO) Χουάν Σομάβια και την πρωθυπουργό της Λιβερίας Έλεν Τζόνσον Σιρλιφ. Ειδικά στο θέμα των διαδηλώσεων που κατά καιρούς πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

“Οι διαδηλώσεις αποτελούν μέρος της δημοκρατίας μας, ίσως και εγώ να ήμουν με τους διαδηλωτές» είπε ο κος Παπανδρέου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι κάποιες φορές τα ΜΜΕ διογκώνουν ορισμένες πλευρές των διαδηλώσεων.

Όχι απλά άνετος δηλαδή, αλλά αδιάφορος. Ας γίνονται διαδηλώσεις, η κυβέρνηση ούτε τις λαμβάνει υπόψη της. Μη σου πω ότι παρακαλάει να γίνονται απεργίες, να μην πληρώνει το κράτος μεροκάματα… Αυτή είναι η δημοκρατία, όπως την αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός μας: Ο κόσμος να διαφωνεί με τις επιλογές της κυβέρνησης, να κάνει διαδηλώσεις, και η κυβέρνηση να κωφεύει… Μάλλον είχε δηλώσει ασθένεια στο πανεπιστήμιο που σπούδασε, όταν  δίδασκαν το κεφάλαιο περί δημοκρατίας, στο μάθημα της Πολιτικής Κοινωνιολογίας …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου