ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Βάλτε κάπου και τη Βαγγελιώ, να μην την πληρώσουν τα παιδάκια!!


Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων για τις Περιφέρειες, έγιναν γνωστά και τα ονόματα των μελών της νέας κυβέρνησης.  Σε ότι αφορά στην Κρήτη, αποχώρησε ο κος Σταύρος Αρναουτάκης από την κυβέρνηση, αφού θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, ενώ θέση υφυπουργού καταλαμβάνουν οι Μανώλης Όθωνας (Προστασίας του πολίτη) και ο Βασίλης Κεγκέρογλου (Εργασίας).
Από τους τρεις υποψήφιους λοιπόν που διεκδικούσαν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Κρήτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης τελικά είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναβαθμίστηκε από τον πρωθυπουργό, αφού σήμερα το μεσημέρι θα ορκιστεί υφυπουργός Εργασίας.
Και η βαγγελιώ η Σχοιναράκη;;; Τι θα κάνει η Βαγγελιώ τώρα που θα τελειώσει η θητεία της στη Νομαρχία Ηρακλείου; Απ’ ότι ακούμε, με το Σταύρο τον Αρναουτάκη δεν τα πάνε και πολύ καλά, για να τη βάλει στο ψηφοδέλτιό του ως αντιπεριφερειάρχη. Αν και τελευταία ο Αρναουτάκης έχει αρχίζει και κάνει πολλούς συμβιβασμούς στις σχέσεις του, για το καλό του κόμματος (και το δικό του φυσικά), και προβλέπω να την κουκουλώνετε κι αυτήν, προκειμένου να μη δημιουργηθούν αναταραχές ….
Αν τελικά όμως δε γίνει αυτό, παρακαλώ τους κυρίους του ΠΑΣΟΚ να βρουν κάπου να βάλουν τη Βαγγελιώ… Μην αναγκαστεί να γυρίσει στην εκπαίδευση, και την πληρώσουν τα καημένα τα παιδάκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου