ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκαθαρίζει το θέμα των αντιπεριφερειαρχών στο ΠΑΣΟΚ

image Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει και το θέμα της επιλογής των αντιπεριφερειαρχών (ΚΡΗΤΗΣ)  του Σταύρου Αρναουτάκη, προκειμένου να ξεκινήσει και η διαμόρφωση του ψηφοδελτίου, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, προκειμένου να έχουν ένα μήνα οι υποψήφιοι για το δικό τους αγώνα.
Τα κριτήρια επιλογής αναμένεται μνα μπουν από την Ιπποκράτους, ενώ ρόλο θα έχει και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Υπενθυμίζεται ότι από το νομό Ηρακλείου ηλεκτρονικές αιτήσεις για να διεκδικήσουν τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη είχαν καταθέσει οι: Γιώργος Αλεξάκης, Μανόλης Αλεξάκης, Μιχάλης Αστρινάκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Νίκος Μπουρναζάκης και Δέσποινα Συγγελάκη.
Στο νομό Ρεθύμνου τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα: Η περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή έχει τον πρώτο λόγο εφόσον δεν προορίζεται για κάποια διοικητική περιφέρεια, ενώ υπάρχει και η λύση του νυν Νομάρχη Γιώργου Παπαδάκη.
Άρωμα γυναίκας έρχεται και από το Λασίθι, ενώ ενδιαφέρον φέρεται αν υπάρχει και από την πλευρά του Γραμματέα της Ν Ε Σήφη Μηλιού. Υπενθυμίζεται ότι αίτηση είχε καταθέσει και ο Νομάρχης Σήφης Ανσατσάκης, που τελικά κατεβαίνει στο Δήμοι Ιεράπετρας.
Στο μεταξύ στις 3 το μεσημέρι συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Στη συνάντηση θα παραστούν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, προκειμένου να δρομολογηθούν οι δράσεις και οι ενέργειες στήριξής τους ενόψει των εκλογών τα 7ης Νοεμβρίου. Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί οι βουλευτές, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και της Περιφερειακής Επιτροπής από το Ηράκλειο.
πηγή: 2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου