ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Θα κληθεί και ο Σημίτης να καταθέσει για τη Siemens;

image Η Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου αποφάσισε χθες να καλέσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Εν συντομία, πιστεύω ότι ότι ο κος Καραμανλής θα έπρεπε να έχει μιλήσει τόσο καιρό από μόνος του, για να μην αφήσει ο ίδιος να εμπλέκεται τ’ όνομά του σε σενάρια και φημολογίες (ολόκληρη η άποψή μου εδώ).

Η κλήτευσή του λοιπόν είναι πλέον γεγονός. Αυτό που περιμένει όμως ακόμα ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, είναι να κληθεί και ο άλλος πρώην πρωθυπουργός… Αυτός που ο έμπιστός του κος Τσουκάτος έχει ομολογήσει ότι το 1999 έλαβε από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens 1 εκατ. μάρκα, και (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) τα κατέθεσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ… Αυτός που ο υπουργός του κος Μαντέλης πήρε σε δύο δόσεις 450.000 μάρκα επίσης από τη Siemens… Ο κος ΣΗΜΙΤΗΣ !!!

Αφού λοιπόν αποφασίστηκε, και πολύ σωστά κατά την άποψή μου,  η κλήτευση ενός πρώην πρωθυπουργού στην μία προανακριτική επιτροπή της βουλής, θα πρέπει να κληθεί και ο άλλος, αφού τα ονόματα και των δύο έχουν εμπλακεί στις υποθέσεις που εξετάζονται. Γιατί να υπάρχει ασυλία για τους πρώην πρωθυπουργούς; Δεν τους ψήφισε ο κόσμος για να κρύβονται και να σιωπούν, αλλά για να κυβερνούν με διαφάνεια (τρομάρα τους!!!). Για τον ίδιο λόγο ψήφισε και τη σημερινή κυβέρνηση.

Ίση μεταχείριση λοιπόν, και διαφάνεια απαιτεί ο κόσμος!!! Να κληθεί λοιπόν και ο κος Σημίτης στην Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που ερευνά την υπόθεση Siemens. Αυτή θα είναι και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δείξει το ΠΑΣΟΚ και ο κος Παπανδρέου ότι πραγματικά δεν έχει καμία εμπάθεια, και ότι οι εξεταστικές και οι προανακριτικές δε γίνονται (μόνο) για κομματικούς λόγους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου