ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Δικαστικά διεκδικούν οι εργολάβοι τα χρήματά τους από το Δήμο Ηρακλείου για εκτελεσμένα έργα. Καταδικαστική απόφαση για πληρωμή 128.000 ευρώ.

Φαίνεται ότι στο δήμο των πολλών έργων, τον πρώτο δήμο του ΠΑΣΟΚ που βγήκε στην εξουσία με το σύνθημα “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”, το μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου του κου ΚουράκηΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για να πληρωθούν τα έργα!!!
Στο μονομελές πρωτοδικείο Ηρακλείου αναγκάστηκε να προσφύγει εργοληπτική επιχείρηση που εκτέλεσε έργο στο Δήμο Ηρακλείου. Κι ενώ οι 5 λογαριασμοί του έργου εγκρίθηκαν, πληρώθηκαν μόνο οι 2 πρώτοι, ενώ οι υπόλοιποι 3 έμειναν ανεξόφλητοι!!! Ο εργολάβος πήγε δικαστικά, και εφόσον όλα τα έγγραφα έδειχναν ότι έχει εκτελέσει ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ το έργο,το οποίο έχει παραληφθεί και ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το δήμο, και δεν έχει πληρωθεί όλο το ποσό, φυσικά τον δικαίωσε!!!
Ολόκληρη η υπ’ αρ. 2274/7224/2240/2010 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, σύμφωνα με την οποία ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καλείται να καταβάλει ΕΝΤΟΚΑ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ το ποσό των 107.131,05 ευρώ για ανεξόφλητους λογαριασμούς έργου ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2008, ποσό που με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα φτάνει τα 128.441,01 ευρώ, παρουσιάζεται παρακάτω:
ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ_Σελίδα_1
ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ : διαβάστε περισσότερα…

 ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ_Σελίδα_2
ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ_Σελίδα_3
ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ_Σελίδα_4
ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ_Σελίδα_5
ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ_Σελίδα_6
Η μια πλευρά του Δήμου Ηρακλείου που είναι γνωστή στον πολύ κόσμο, είναι αυτή των έργων. Των έργων που και αυτή την προεκλογική περίοδο τόσο περήφανα θα παρουσιάσει ο κος Κουράκης με τυμπανοκρουσίες στον απολογισμό της απερχόμενης 4ετίας…. Η άλλη πλευρά που σας παρουσιάζουμε σήμερα, και που οι εργολάβοι δημοσίων έργων γνωρίζουν πολύ καλά, είναι αυτή των ανεξόφλητων λογαριασμών για τα έργα αυτά… Και να είσαστε σίγουροι ότι σιγά σιγά θα προσφύγουν και άλλοι εργολάβοι στη δικαιοσύνη για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα. Γιατί η άλλη επιλογή που θα έχουν, είναι αυτή της πτώχευσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου