ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία για βιασμό 15χρονης μαθήτριας από συμμαθητή της στα Χανιά!

image Άλλη μια απίστευτη καταγγελία για βιασμό ανήλικης κοπέλας στην Κρήτη βλέπει σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας… Το τρομερό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι για το βιασμό της 15χρονης μαθήτριας από τα Χανιά , η οικογένειά της  κατηγορεί ένα συμμαθητή της!!! 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί μετά την καταγγελία της οικογένειας του κοριτσιού, ενώ  για την υπόθεση αναμένονται σε λίγη ώρα, ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Φαίνεται πως στην Κρήτη οι καταγγελίες για βιασμούς δε σταματάνε με το τέλος της τουριστικής περιόδου, κατά την οποία παρατηρείτε μια έξαρση… Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως είναι ιδιαίτερη, καθώς έχει να κάνει και με ανήλικο φερόμενο δράστη, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή από τις αρμόδιες αρχές, τόσο ως προς την επιβεβαίωση ή μη της τέλεσης της πράξης από το συγκεκριμένο κατηγορούμενο, τόσο ως και προς την αντιμετώπιση του θύματος, που βρίσκεται στην πολύ ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας. Η ψυχολογική βοήθεια θα πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ, και η πολιτεία παρούσα με όποιο τρόπο απαιτηθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου