ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Όλοι “κρέμασμα” στο διαδίκτυο!!!

image Μέχρι σήμερα βλέπαμε στο διαδίκτυο μόνο τα ονόματα των παιδεραστών… Σύντομα, θα βλέπουμε και .. τα δικά μας!!!

Το υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιεύει στο Διαδίκτυο καταλόγους με τα εισοδήματα των φορολογουμένων,όπως ανέφερε  σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών κ. Διομήδης Σπινέλης. Αυτό λέει προβλέπεται στον τελευταίο φορολογικό νόμο, αλλά προφανώς όταν ψηφίζονταν, όλοι έκαναν τις πάπιες…

Να δούμε τι θα πει και η Αρχή Προστασίας προσωπικών Δεδομένων, με την οποία βρίσκεται σε συνεννοήσεις το Υπουργείο Οικονομικών γι’ αυτό το θέμα!

Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων το μέτρο αυτό θα ασκήσει κοινωνική πίεση για τη δήλωση όλων των εισοδημάτων των φορολογούμενων, έτσι, ώστε, κάποιοι που έχουν πολυτελή αυτοκίνητα και βίλες, να έχουν και την αντίστοιχη φορολόγηση.

Είναι λογική αυτή;;; Υποτίθεται ότι βίλες, πισίνες και κότερα θα τα πιάσουν με τα αντικειμενικά κριτήρια… Ή μήπως έχουν αμφιβολίες και γι’ αυτά τώρα;

Έχω την εντύπωση πως στο Υπουργείο Οικονομικών είναι ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουν τη δουλειά τους, και δε διστάζουν να καλύψουν την ανικανότητά τους αυτή με τρόπους που ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, και σε αυτή τη βάση, ενεργούν!!! 

Με αυτή τη λογική, για να αντιμετωπίσουμε και την εγκληματικότητα, ας βάλουμε και όλους τους ανθρώπους φυλακή, και μετά να αφήσουμε ελεύθερους όσους διαπιστώσουμε ότι είναι αθώοι!!!

1 σχόλιο: