ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τρέχει ο πρωθυπουργός στο μαραθώνιο…και δε φτάνει!!!

Τρέχει και δε φτάνει έτσι κι αλλιώς ο πρωθυπουργός μετά τη διακαναλική συνέντευξη, είπε τουλάχιστον να το κάνει και για συμβολικό σκοπό. Έτσι, αποφάσισε να τρέξει στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων στον ιστορικό 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή, 2.500 χρόνια μετά τη μάχη του Μαραθώνα. Μαζί του θα τρέξει και …το μισό υπουργικό συμβούλιο!!! Όχι, δεν εννοώ τον Πάγκαλο,ο οποίος δεν μπορεί να τρέξει ούτε 10 μέτρα, αλλά το Δρούτσα και την Μπιρμπίλη (στα 5 χλμ).

Είμαι σίγουρος πως το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού έχει ήδη ετοιμάσει το λογύδριο του Γιώργου μετά τον τερματισμό: “Η Ελλάδα, ως σύγχρονος Φειδιππίδης, θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια, να τρέξει το δικό της Μαραθώνιο, και στο τέλος όλοι μαζί οι Έλληνες να φωνάξουμε «νενικήκαμεν»”

Να τους θυμίσω όμως μια μικρή λεπτομέρεια: μετά Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ!!! Και η δική μου πρόβλεψη είναι ότι αν συνεχίσουμε όπως πάμε μέχρι τώρα, ακόμα και να σωθεί η Ελλάδα από τη χρεωκοπία, οι Έλληνες θα είμαστε “κλινικά” νεκροί, παραδομένοι στις ορέξεις και στα θέλω των εταίρων και δανειστών μας.

Και άλλη μια μικρή λεπτομέρεια: Η Αθήνα είχε νικήσει τους Πέρσες στη μάχη του Μαραθώνα. Ενώ σήμερα η Ελλαδίτσα μας, για να το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, είναι υπό την κηδεμονία της Τρόικας, με πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, και άκρατη φορολογία. Και το χειρότερο, χωρίς καθόλου περηφάνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου