ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Στοχευμένο έργο στο Δήμο Ηρακλείου για εξυπηρέτηση ιδιωτικού σταθμού αυτοκινήτων!!!

Πολλοί από εσάς τις προηγούμενες ημέρες θα παρατηρήσατε ότι στο κέντρο του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση κάποιον δρόμων. Μάλιστα η οδός ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ παρέμεινε κλειστή για κάποιες μέρες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες από εργοληπτική επιχείρηση, κατ’ εντολή του Δήμου Ηρακλείου.

Αναρωτηθήκατε όμως γιατί ασφαλτοστρώθηκε η οδός Ιδομενέως, ένας δρόμος που είχε ανακατασκευαστεί πριν από 5 περίπου χρόνια,μαζί με την Μεραμβέλλου και την Ευρώπης, και δεν παρουσίαζε ιδιαίτερα προβλήματα ομαλότητας του οδοστρώματος; Θα προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση παρακάτω…

PARKING

Στο χάρτη που βλέπετε, φαίνονται με κόκκινη γραμμή οι δρόμοι που ασφαλτοστρώθηκαν, οι οποίοι είναι οι οδοί ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ, τμήμα της ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ,ΕΥΡΩΠΗΣ, και ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ. Με κίτρινο βλέπετε ένα νέο κτήριο, το οποίο καταλαμβάνει σχεδόν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Το κτήριο είναι υπό ανέγερση, και βρίσκεται στα μπετά, εκτός από τα 3 ή 4 υπόγειά του, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί. Στα υπόγεια αυτά λοιπόν ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Central Parking – SERVIN KRITIS Α.Ε.

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ!!!

DSC02364

Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι δρόμοι της ίδιας περιοχής, των οποίων τα ασφαλτικά δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, δεν συμπεριλήφθησαν στο έργο, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ!! Δείτε τις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται οι κάθετοι οδοί που δεν ασφαλτοστρώθηκαν:

DSC02367  DSC02365

 

 

 

 

 

 

DSC02368

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Σε προγενέστερο  χρόνο, η επιτροπή κυκλοφορίας της πόλης του Ηρακλείου είχε εγκρίνει και ειδική διαμόρφωση των οδών Κορωναίου – Σαπφούς- Επιμενίδου ενόψει της λειτουργίας του σταθμού αυτοκινήτων επί της οδού Κορωναίου, για την ομαλότερη πρόσβαση των οχημάτων από και προς τον σταθμό!! Ολόκληρη η απόφαση της επιτροπής κυκλοφορίας βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου, και για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει τα εξής:

“Η επιτροπή εκτίμησε μετά και από την σύμφωνη γνώμη του τοπικού διαμερίσματος ότι υπάρχει ανάγκη κατασκευής των πεζοδρομίων με την εφαρμογή της προτεινόμενης μελέτης στους παραπάνω οδούς, όμως λόγω αυτού του έργου θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην στάθμευση των μονίμων κατοίκων. Η μελέτη αυτή έχει λάβει υπόψη την μελέτη χώρων στάθμευσης των μονίμων κατοίκων με την δημιουργία εσοχών. Όμως λόγω της επιβάρυνσης της περιοχής από την λειτουργία του σταθμού ζητήθηκε από την επιτροπή, ο πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος, να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες του σταθμού την αντισταθμιστικά παραχώρηση κάποιων θέσεων με χαμηλό κόστος στους μονίμους κατοίκους της γύρω περιοχής.”

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!! ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΔΗΘΕΝ ΕΝΟΙΚΙΟ!!!!

Τα παραπάνω συμβαίνουν στο  Ηράκλειο των έργων του κου Κουράκη. Κι αν νομίζετε ότι αυτό είναι το μοναδικό στοχευμένο έργο, που μοναδικό σκοπό έχει να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα με χρηματοδότηση των δημοτών, τότε κοιμάστε ύπνο βαθύ…

Και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού αυτά συμβαίνουν και στο κέντρο της πόλης που ο καθένας μπορεί να τα δει και να τα διαπιστώσει και μόνος του!!!  Βλέπετε, το 73 % δίνει άλλο αέρα!!

3 σχόλια:

  1. Αυτή τη Χούντα του Κουράκη και πολύ μεγαλύτερη θα βιώσουμε αν πάρει μεγάλο ποσοστό και σε αυτές τις εκλογές. Και επειδή η ΝΔ δεν κατεβάζει υποψήφιο και πολλοί νεοδημοκράτες έχουν συνταχθεί με τη "Δημαρχάρα" μας (άραγε γιατί; μήπως περιμένουν να φάνε και αυτοί;) φαίνεται ότι θα πάρει μεγάλο ποσοστό. Γι' αυτό όλοι στις εκλογές για να ψηφίσουμε μικρό συνδιασμό που έχει αληθινό και ειλικρινές όραμα για την πόλη.

    Τώρα συγκεκριμένα όσον αφορά το πάρκινγκ είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξει κανείς θα διαπιστώσει ότι κάποια "μπουγάδα" θα έχει γίνει με την άδειά του ή τη μελέτη του, καθώς στο κέντρο της πόλεως δεν επιτρέπεται η κατασκευή πάρκινγκ από ένα αριθμό θέσεων και πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai to prosopiko toy apliroto kai tora trxoyme sta dikastiria gia na paroyme ta dedouleymena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο 10:21
    Και έτσι θα πράξω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή