ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΙΚΑ : Ίδρυμα Κοινωνικής Αναλγησίας !!!

ika Απίστευτο!! Το Ίδρυμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ Ασφαλίσεων, που μάλλον μετά και από αυτό θα πρέπει ν’ αλλάξει ονομασία (άλλωστε οι μετονομασίες είναι το δυνατό σημείο της κυβέρνησης), απάντησε σε αίτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη για χορήγηση ειδικών παπουτσιών στα μέλη της, ότι ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΣ!!!

“Η έκτακτη ειδική επιτροπή της διοίκησης, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με τη χρήση των διαβητικών παπουτσιών δεν αποφεύγεται ο ακρωτηριασμός του ποδιού απλά καθυστερεί για ένα δύο χρόνια και το αναμενόμενο όφελος θα είναι μικρότερα από το προβλεπόμενο κόστος. Επομένως το συγκεκριμένο είδος δεν χορηγείται από το ίδρυμα”, αναφέρεται στην απαντητική επιστολή του ΙΚΑ. Μάλιστα, στην ίδια επιστολή συμπεριλαμβάνονται και οι μαθηματικοί υπολογισμοί, βάσει των οποίων έχει καταλήξει η επιτροπή στο συμπέρασμα αυτό!!!

Και ρωτώ: αυτή η επιτροπή απαρτίζεται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;; Από πότε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η ανθρώπινη αρτιμέλεια υπολογίζεται σε ευρώ;;;  Είναι δυνατόν να λένε σε κάποιον να κόψει το πόδι του 2 ή 3 χρόνια νωρίτερα απ’ ότι πιθανολογούν ότι θα γίνει, επειδή κοστίζει λιγότερο από τη θεραπεία; Σε ποια χώρα ζούμε βρε παιδιά;

Όταν η κυβέρνηση μιλούσε για περιΚΟΠΕΣ, δεν είχα καταλάβει ότι κυριολεκτούσε… Όπως επίσης δεν είχα καταλάβει τόσα χρόνια που πληρώνω εισφορές για το ΙΚΑ και εγώ αλλά και ο εργοδότης μου, ότι το ΙΚΑ θα επιλέγει να μου χορηγεί μόνο ότι είναι συμφέρον για το Κράτος, αλλιώς θα με αφήνει να πεθάνω μια ώρα αρχύτερα, αβοήθητο… Υπό αυτούς τους όρους, ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ.: την επιστολή - απάντηση του ΙΚΑ, την υπογράφει κάποια προϊσταμένη, που ονομάζετε Μαρία - Ελένη ΧΑΡΟΥ… Μήπως θέλει να πει τίποτα περισσότερο σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται;;;

1 σχόλιο:

  1. Και πού είστε ακόμη. Δεν έχετε δει τίποτε. Όλοι αυτοί που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις πρώτον είναι νέοι άρα κατά τεκμήριον υγιείς και δεύτερον δεν ξέρουν από αρρώστους. Οταν θα αρρωστήσουν, γιατί κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, τότε να δείτε τι θα κάνουν για τους εαυτούς τους. Θα απαιτήσουν τα καλύτερα βέβαια.
    Ι.Κ.
    Ιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή