ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αναγνώστης: Σχετικά με το πάρκινγκ στην Κορωναίου

DSC02364

Συγχαρητήρια για το δημοσίευμα που αφορούσε στις ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πάρκινγκ Σκουλούδη στην Κορωναίου. Επιπρόσθετα σε ενημερώνω ότι παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων μπήκε διαχωριστική νησίδα στην Επιμενίδου , στο μήκος που είναι διπλής κατεύθυνσης, αποκλειστικά και μόνο για να διευκολύνεται η πρόσβαση από προς το συγκεκριμένο πάρκινγκ. Έτσι δεν μπορεί κανείς να σταθμεύσει προσωρινά, όπως πχ οι γονείς που παραλαμβάνουν παιδιά από το νηπιαγωγείο ή οι κάτοικοι για να ξεφορτώσουν τα αυτοκίνητα τους.
Βέβαια, τώρα δεν χωράνε να στρίψουν τα φορτηγά και οι μπετονιέρες ενώ στο τέλος του δρόμου προς τη Μποφώρ, λιμνάζει το νερό αφού δεν μπορεί να φύγει προς τα κάτω. Όλα αυτά , γιατί τα "έργα" τους γίνονται με βάση τα συμφέροντα και όχι με μελέτες και σχεδιασμό.
Σημειώνω επίσης , ότι λόγω του έργου , για δύο και  πλέον χρόνια έχουν τοποθετηθεί εμπόδια κατά μήκος της Κορωναίου-Σαπφούς τα οποία μάλιστα αλείφουν με λάδι μηχανής έτσι ώστε αν τα πιάσει κανείς για να τα μετακινήσει να βρωμίζει τα χέρια του!
Οι κάτοικοι έχουν ζητήσει να δημιουργηθούν θέσεις στάσης για φωρτοεκφωρτώσεις  καθώς οι περισσότεροι νοικιάζουν πάρκινγκ αλλού, όμως κανείς δεν τους δίνει σημασία. Πριν λίγες μέρες ο εργοδηγός έδιωξε με απαίσιο τρόπο ένα μάστορα που είχε παρκάρει  στη Σαπφούς, για να κάνει μια δουλειά σε διαμέρισμα  και αμέσως μετά πήγε το μηχάνημα και έβαλε στη θέση αυτή ένα εμπόδιο!
Ευχαριστώ.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου