ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Δείτε πως αντιλαμβάνονται οι βουλευτές το έργο τους (βίντεο)!!!

Δείτε ποιοι είναι οι κύριοι που μας κυβερνάνε, και νομοθετούν στο Όνομα του Ελληνικού λαού!!!

Στην ψηφοφορία για το άρθρο 24 του νομοσχεδίου με τίτλο "Χρηματοδότηση Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων, Πράσινο Ταμείο, Κύρωση Δασικών Χαρτών και άλλες διατάξεις" , στο οποίο προβλέπεται ειδική διαδικασία κύρωσης χάρτη για οικισμούς στερούμενους νομικής έκδοσης, και για το οποίο σύσσωμη η αντιπολίτευση είχε αντιρρήσεις, παρακάμφθηκε εντελώς ο κανονισμός της βουλής, και ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ, προκειμένου να πουνε αν είναι σωστό ή όχι!!! Και ο λόγος; Ήθελαν να την κάνουν για το τριήμερο!!!

Έτσι αντιλαμβάνονται οι εκλεκτοί της βουλής το αξίωμά τους!!! Αυτή τη σοβαρότητα δείχνουν !!! Και μετά έχουν την απαίτηση ο κόσμος να μην απαξιώνει το έργο τους, ένα έργο ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! 

Τον Τριανταφυλλόπουλο δεν τον πάω.... ούτε τον τρόπο με τον οποίο αφηγούνται οι συνεργάτες του τα διάφορα θέματα που παρουσιάζουν στα βίντεο των εκπομπών του. Η ουσία όμως παραμένει, με όποιο τρόπο και αν παρουσιάσεις το θέμα... Δείτε το βίντεο, και ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Θ' ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΛΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου