ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το αυτονόητο, και το … ακατανόητο!!!

Δύο δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο τύπο σήμερα, και οι δύο δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα: την απογοήτευση του κόσμου από τα κόμματα εξουσίας. Στη μία (κάπα research για το Βήμα της Κυριακής) οι μισοί Έλληνες δηλώνουν απογοητευμένοι από το έργο της κυβέρνησης, αλλά θεωρούν ότι και η ΝΔ θα τα είχε πάει χειρότερα!! Στην άλλη (Public Issue για τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή),  8 στους 10 δηλώνουν απογοητευμένοι από ΠΑΣΟΚ και 9 στους 10 από τη Νέα Δημοκρατία!!
galop2Όταν όμως έρχεται η ώρα να δηλώσουν τι θα ψήφιζαν αν είχαμε εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 42,5% και η ΝΔ 28% !!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!!! Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής για να το ερμηνεύσω, αλλά με το φτωχό μου το μυαλό , θα πω ένα πράγμα: ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο … ΠΙΣΙΝΟΣ ΜΑΣ!!! 
ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ.. ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ!!! Και θα συνεχίζουν πολιτικές λιτότητας για τον πολύ κοσμάκη, ενώ για την πάρτη τους και τους δικούς τους θα … κάνουν πάρτι, και “θα πίνουν στην υγειά του κορόιδου” που λέει και ο Πρωθυπουργός. Μόνο που τα κορόιδα είμαστε εμείς, και αυτοί που πίνουν στην καθόλου εξασφαλισμένη υγεία μας, οι πολιτικοί…
Γι’ αυτό βάλτε μυαλό ορισμένοι, πριν να είναι πολύ αργά, και στείλτε το πρώτο επίσημο μήνυμα στις εκλογές του Νοεμβρίου… Γιατί οτιδήποτε διαφορετικό, θα το εκλάβουν ως στήριξη της πολιτικής τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον μας..
galop1  galop3

2 σχόλια:

  1. Η μοσχαροποιηση των πολιτων σε ολο της το μεγαλειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ο λαός συχνά αρέσκεται να ακούει, αλλά δεν θέλει να βλέπει»...
    Ελευθέριος Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή