ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Επιβεβαίωση του blog μας για την πώληση της εφημερίδας “Μεσόγειος”!

mesogeios sold Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει στις 24 Αυγούστου με δύο αναρτήσεις,  σχετικά με την εφημερίδα Μεσόγειος, και μάλιστα 100 % !!!

 

Τότε, αναγνώστης μας είχε πληροφορήσει ότι ο κος Ζαγοριανίτης, ο ποίος είχε περάσει από την εφημερίδα Τόλμη, αλλά δεν τα είχε βρει με τους ιδιοκτήτες, έψαχνε να βρει εφημερίδα ν’ αγοράσει στο Ηράκλειο, και ότι ήταν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον κο Γραμματικάκη.

Χθες, ανακοινώθηκε και επίσημα η αλλαγή σελίδας στην ιστορική αυτή εφημερίδα του Ηρακλείου, με τον κο Ζαγοριανίτη να αναλαμβάνει τα ηνία της εφημερίδας, και τον υιό Γραμματικάκη να παραμένει ως απλός αρθρογράφος.

Όσο για την ανησυχία που είχαμε εκφράσει τότε για το κατά πόσο θα διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, ο κ. Κώστας Γραμματικάκης δήλωσε ότι διασφαλίζονται όλες οι θέσεις εργασίας των δημοσιογράφων, τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα και τα ασφαλιστικά τους ζητήματα, κάτι που ο ίδιος είχε θέσει ως  απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη για να γίνει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αρκεί αυτό να ισχύσει και στην πράξη, και όχι μόνο για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα…

Σχετικές αναρτήσεις: Πώληση της εφημερίδας “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ” του Ηρακλείου; και Περισσότερα για την πώληση της εφημερίδας “Μεσόγειος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου