ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Απόπειρα δολοφονίας από καθεστωτικούς τραμπούκους - Αναστολή λειτουργίας του blog Φιλελεύθερη Κρήτη

deykalion
Ο διαχειριστής του blog ΄΄Φιλελεύθερη Κρήτη΄΄ Τσαγκαράκης Δευκαλίων, υπήρξε θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση* από εγκληματική ομάδα Κρητικών Χούτου που τους έχουν μάθει να διαπράττουν ποινικά εγκλήματα πρακτικά ανενόχλητοι, σε ένα πλαίσιο που ταυτίζει τον θύτη με το θύμα. Σε ένα πλαίσιο όπου ο θύτης βρίσκει εύκολα λούμπεν συμπαραστάτες για τις βρωμοδουλειές του αλλά το θύμα πρέπει να μένει σχεδόν πάντα αβοήθητο, καθώς οι πολίτες θα πρέπει να φοβούνται να συμπαρασταθούν σε ένα θύμα συμπολίτη τους, γιατί τότε θα γίνουν και αυτοί θύματα ενός συνειδητά απρόθυμου να επιβάλει δικαιοσύνη συστήματος.
Το κλεπτοκρατικό ψευτοπολυκομματικό σύστημα των κάλπικων ΄΄δημοκρατών΄΄ επιτρέπει απόλυτα συνειδητά την διόγκωση του ποινικού εγκλήματος, τόσο γιατί στηρίζει την εξουσία του στα λούμπεν στοιχεία, αλλά κυρίως γιατί η απόδοση δικαιοσύνης αποτελεί θεμελιώδες συστατικό της -ανύπαρκτης στην Ελλάδα- πραγματικής Δημοκρατίας.
Προκειμένου μάλιστα να προβοκάρει το αίτημα για δικαιοσύνη το καθεστώς καλύπτει την ανοχή του στο κοινό έγκλημα ως ΄΄δημοκρατικότητα΄΄, αφήνοντας το αίτημα για δικαιοσύνη να προβάλλεται, πρακτικά δυσφημισμένο, μόνο από τους φασίστες, οι οποίοι προβοκατόρικα προβάλλουν μόνο την εγκληματικότητα των μεταναστών στους οποίους βολικά φορτώνουν και τα καταστροφικά αποτελέσματα του πολιτικού συστήματος. Κοινώς τα δίλημμα που προβάλει το καθεστώς είναι εγκληματικότητα ή φασισμός.
Δηλαδή διατήρηση του καθεστώτος ως κρυφοφασιστικό ή μετατροπή του σε φανεροφασιστικό;
Φυσικά ποτέ δεν τίθεται ως επιλογή η πραγματική δικαιοσύνη ως συστατικό της πραγματικής δημοκρατίας. Γιατί κανένας λαός με ισχυρό περί δικαίου αίσθημα δεν θα ανεχόταν να τον εξουσιάζει μία εγκληματική συμμορία από λαϊκιστές, ψεύτες, κλέφτες, φασίστες και δοσίλογους.
Για αυτό καμία καθεστωτική πολιτική δύναμη δεν θα διαπαιδαγωγήσει τον λαό στο περί δικαίου αίσθημα και κανένας ΄΄αρχαιολάτρης΄΄ αριστερόστροφος ή δεξιόστροφος καθεστωτικός δεν θα διδάξει στους νέους τα λόγια του θεμελιωτή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας νομοθέτη Σόλων:
΄΄Αλλ΄ ακηκοας μεν ην εχω γνωμην περί πολιτειας, ει δε βουλει και νυν ακουειν, δοκοι μοι πολις αριστα πραττειν και μαλιστα σωζει δημοκρατιαν, εν η τον αδικησαντα του αδικηθεντος ουδεν ητον οι μη αδικηθεντες προβαλονται και κολαζουσιν΄΄
Σύμφωνα με τα οποία: ΄΄Η ιδανική πολιτεία που σώζει την Δημοκρατία είναι εκείνη όπου οι αδικημένοι αλλά εξίσου και οι μη αδικούμενοι πολίτες καταδιώκουν και τιμωρούν τους άδικους΄΄.
To blog αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του λόγω τραυματισμού του διαχειριστή και θα επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται απέναντι στο κάλπικο ψευτοδημοκρατικό καθεστώς.
Ηράκλειο 1 Οκτωβρίου 2010
*Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης διευκρινίζεται ότι η επίθεση δεν είναι πολιτική, και αφορά το κοινό έγκλημα. Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση της πολιτικής δράσης του διαχειριστή με την επίθεση. Πρόκειται για υπόθεση εγκληματικών στοιχείων που με απειλές και δολοφονική βία καταπατούν νόμιμες περιουσίες πολιτών. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πολιτικές δυνάμεις του δήμου Ηρακλείου και κρατικοί θεσμοί αποθράσυναν με πράξεις και συνειδητή αδράνεια τους θύτες της συγκεκριμένης επίθεσης, όπως επίσης και ότι το πολιτικό σύστημα ουσιαστικά αποθρασύνει κάθε θύτη, αφήνει πρακτικά αβοήθητα τα θύματα και υποθάλπτει συνολικά το έγκλημα στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου