ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΜEGAλη συνέντευξη Μητσοτάκη, απολαυστικότατος σχολιασμός Κανελάκη

Ο επίτιμος βγήκε χθες στην τηλεόραση, και φυσικά διάλεξε το αγαπημένο του κανάλι, το mega… Δεν ξέρω αν το κάνει επειδή το θεωρεί πιο έγκυρο ως κανάλι, αν θεωρεί ότι έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων, ή…… αν τον καλύπτει ιδεολογικά!!! Αν κρίνω από τα λεγόμενά του, μάλλον το τελευταίο θα είναι, αν και δεν αποκλείω και συνδυασμό και των τριών.
Όπως κάθε φορά που μιλάει δημόσια, ο κος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε την πολιτική της δικής του κυβέρνησης (έκανε λέει “ηρωική προσπάθεια, αλλά δεν ευδοκίμησε”), τα έβαλε ακόμα και με τον Ανδρέα Παπανδρέου (τα φαντάσματα του παρελθόντος βλέπετε δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμα), με το Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον λαϊκιστή, αλλά…ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!  
Νομίζω ότι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του συμπολιτευόμενου κου Μητσοτάκη, στους κυβερνητικούς εκπροσώπους Τρέμη και Πρετεντέρη (τον Τσίμα τον εκτιμώ λίγο παραπάνω ακόμα…).
Απολαύστε τώρα το σχόλιο του δημοσιογράφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΑΚΗ, για τη συνέντευξη αυτή , και το Μητσοτάκη. Τα λέει χύμα για τον επίτιμο, και τη δράση του από τότε που ασχολήθηκε με τα πολιτικά (και όχι μόνο)…  Και θα καταλάβετε γιατί δεν είναι πια στο MEGA ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος…

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ....ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΙΑ..ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ 3...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥ ΧΑΤΖΙΝΗΚΟΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Και θα καταλάβετε γιατί δεν είναι πια στο MEGA ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος…),καντε του προταση να γραφει στο blog σας....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή