ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μια βδομάδα πριν τις εκλογές αναθέτονται καθήκοντα στο γραφείο του Περιφερειάρχη σε…τεχνίτη!!!

Ιδού η αξιοκρατία που ευαγγελίζεται ο πρωθυπουργός ότι θέλει να επιβάλλει στη δημόσια διοίκηση, σε όλο της το μεγαλείο!!!

Μια βδομάδα πριν τις εκλογές, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης, μετακινείται ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ από μία υπηρεσία της Περιφέρειας σε άλλη, ενώ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!!!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣΤώρα, τι δουλειά έχει ένας τεχνίτης στο γραφείο του Περιφερειάρχη  και τι μπορεί να προσφέρει εκεί, αυτό μόνο ο κος Καρούντζος το ξέρει, κι ελπίζουμε να το πει και σε μας, αλλά κυρίως στον κόσμο που πληρώνει τους δημοσίους υπαλλήλους, και θέλει να αξιοποιούνται ανάλογα με τα προσόντα που έχουν και για τα οποία προσλήφθηκαν!!!

Και ρωτώ: που νομίζεται ότι θα περνά το χρόνο του ο υπάλληλος αυτός;  Στην υπηρεσία του, ή στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα; Και ποιος προϊστάμενος θα τον ελέγξει που βρίσκεται και τι κάνει, όταν υπάρχει αυτή η απόφαση που τον καλύπτει;;;

Αυτό, για να δείτε ότι το κακό στο δημόσιο τομέα ξεκινάει από την πολιτική ηγεσία…

Πάντως, για να λέμε και τα καλά, την απόφαση αυτή τη βρήκα στην ιστοσελίδα της “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” , στην οποία ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του Ελληνικού κράτους, ο κάθε πολίτης μπορεί να βλέπει ΟΛΕΣ τις αποφάσεις ΟΛΩΝ των βαθμίδων διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου