ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μετά τις εκλογές πήραν χαμπάρι τι γίνεται στον κοινόχρηστο χώρο του Τζάμπο !!!!

Μόλις σήμερα, και σχεδόν 3 βδομάδες μετά την επανεκλογή του δημάρχου Ηρακλείου κου Κουράκη, φαίνεται πως ανακάλυψαν οι εφημερίδες της Κρήτης τι πραγματικά γίνεται στον κοινόχρηστο χώρο του Τζάμπο, στην περιοχή Γιόφυρο!!! Και δε φτάνει ότι εσκεμμένα καθυστέρησαν , αλλά ακόμα και τώρα, γράφουν ότι ακριβώς τους πασάρουν από τη Λότζια!!

image

Οι τακτικοί αναγνώστες του blog “ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ” γνωρίζουν πολύ καλά ότι το θέμα αυτό το έχουμε θίξει αρκετές φορές. Μάλιστα ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ!!! Για όσους δεν γνωρίζουν, σας παραθέτω ημερομηνίες και αναρτήσεις:

patris2 Το θέμα θίγει σήμερα η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, και μάλιστα υπάρχει αναφορά και στο πρωτοσέλιδο.Το κείμενο όμως που συναντά κανείς στις μέσα σελίδες, είναι εντελώς παραπλανητικό, αφού παρουσιάζονται καθαρά οι θέσεις της δημοτικής αρχής, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ!!!

Η δημοτική αρχή λοιπόν υποστηρίζει ότι έγιναν αλλαγές στη μελέτη που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο. Και ότι οι θέσεις στάθμευσης από 70 έγιναν 80, οπότε μειώθηκε ο ελεύθερος χώρος. Καλά , αυτή τη δικαιολογία βρήκαν να πουν;  Πόσο χώρο καταλαμβάνουν πια 10 θέσεις στάθμευσης, διαστάσεων 2,5 x 4 ; 100 τετραγωνικά μέτρα. Άντε, με τα κράσπεδα και τα υπόλοιπα, 150. Αυτό φταίει; Φυσικά όχι.

Αυτό το οποίο κατασκευάζεται, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ως προς τις βασικές κατευθύνσεις !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. Τώρα, αν ο εργολάβος τελευταία στιγμή άλλαξε τη μορφή της παιδικής χαράς, που είναι 150-200 τετραγωνικά μέτρα, αυτό δεν αλλάζει τη φιλοσοφία της μελέτης!!

Απλά τώρα ξεσηκώθηκε ο κόσμος, και προσπαθούν να τους παραμυθιάσουν πάλι. Βέβαια, ο Κουράκης δεν είναι τυχαία τόσα χρόνια στην πολιτική. Σε όλα τα έργα έδινε τα σχέδια στις εφημερίδες, στο συγκεκριμένο όμως δεν τα έδωσε, γιατί είχε προβλέψει τον κίνδυνο. Έτσι, όλοι έπαιξαν το παιχνίδι του προεκλογικά, προβάλλοντας ότι θα κατασκευαστούν αθλητικές εγκαταστάσεις στον κοινόχρηστο αυτό χώρο, και τώρα που τους πήραν χαμπάρι, λέει ότι άλλαξαν τη μελέτη, της οποίας τα σχέδια δεν έχει δει κανένας!!!!

Λίγο αργά σκεφτήκατε να το γνωστοποιήσετε κύριοι της ΠΑΤΡΙΔΑΣ στον Ηρακλειώτικο λαό. Και το κάνετε λίγο μετά τις εκλογές… Είναι τυχαίο;;; Δε νομίζω… Και γιατί δε διασταυρώσατε, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ , αυτά που σας λέει η Λότζια, με τον ιδιοκτήτη του Τζάμπο, ή τον εργολάβο που κατασκευάζει το έργο; Αυτοί έχουν και σχέδια να σας δείξουν…

Έστω και τώρα όμως, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  5 χ 5 ). ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΑΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΑΛΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ….

4 σχόλια:

  1. Τώρα ξεμέθυσαν από το νέκταρ της νίκης εκεί στην "ΠΑΤΡΙΣ"; Ντροπή τους και αίσχος και σε αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ολες τις εφημεριδες και τα μεσα στο ηρακλειο δεν μιλαει κανεις για να μη χασει τη δουλεια του.........

    ντροπη αυτο το πραγμα....

    επειδη καποιοι τα παιρνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ο Κος 73% και βγαλτε όλοι το σκασμό και τα κεφάλια μέσα. Ας προσέχατε!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χθες περασα και το ειδα..............

    τραγικο...... ενα παρκο ασφαλτου με διαγραμμισεις..
    πολυ ωραιο παρκο..α θα εχει και μερικα δεντρα αναμεσα στα αυτοκινητα...


    κριμα γιατι απο τι ειδα ο χωρος ηταν πολυ μεγαλος!
    ενα ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο!
    και θα μπορουσε να ειχε γινει ενα πολυ ομορφο παρκο με υδατινο στοιχειο που να ξεφευγει λιγο απο τα καθιερωμενα λιτα απλα παρκα που φτιαχνονται το τελευταιο καιρο...

    και αυτο το τελευταιο το λεω γιατι ειδα φωτογραφιες απο τη παραλια της θεσσαλονικης..
    που εχουν φτιαχτει πανεμορφα θεματικα παρκα..
    http://s.enet.gr/resources/2009-04/26b-thumb-large.jpg

    αμα το ψαξετε θα δειτε τι ομορφη δουλεια εχει γινει...

    ελπιζω στη παραλιακη να γινει κατι πιο πρωτοτυπο τουλαχιστον..

    ασχετο λιγο με το θεμα το τελευταιο αλλα ηθελα να το πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή