ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ούτε πεζός δεν χωράει να περάσει από την οδό Κόσμων, όταν εκφορτώνουν εμπορεύματα!!!

Την παρακάτω φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης, και είναι από την οδό Κόσμων, στην παραδοσιακή αγορά του Ηρακλείου, με τη σημείωση ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα!!!

kosmon

Είναι λογικό στους πεζόδρομους, όπου υπάρχουν καταστήματα, να μπαίνουν και αυτοκίνητα τα οποία θα φορτοεκφορτώνουν τα εμπορεύματα. Αυτό άλλωστε προβλέπεται και στον κανονισμό οδών και πεζοδρόμων του δήμου Ηρακλείου. Όμως προβλέπεται αυτό να γίνεται συγκεκριμένες ώρες, δηλαδή πριν τις 9 το πρωί, και 3-5 το μεσημέρι. Αυτό σε καθημερινή βάση καταστρατηγείται από κύριους όπως αυτοί που βλέπετε στη φωτογραφία, οι οποίοι από τις 2 το μεσημέρι μπουκάρουν στους πεζόδρομους, και κοντεύουν να πατήσουν τον κόσμο που κυκλοφορεί!!

Το άλλο μεγάλο θέμα, είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!! Βλέπετε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, πάνω στον οδηγό τυφλών έχει σταθμεύσει το ένα φορτηγό, και το άλλο έχει αφήσει πάνω κούτες!!! Και τα δύο φορτηγά μαζί δε, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΖΟΣ!!!

ΤΟΣΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; Μην ξεχνάτε όμως ότι, αν εμείς φερόμαστε σαν γαϊδούρια, ΣΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου