ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Το είδε και ο Στρος Καν, πως δεν μας νοιάζει καν...

O επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος ΚανΜέχρι και ο Ντομινίκ Στρος Καν μας πήρε χαμπάρι... Με τέτοια αποτελέσματα στις εκλογές, πως να μην το δει άλλωστε... Βέβαια, στις δηλώσεις του μας κάλυψε... Είπε ότι κατανοούμε...όχι ότι δε μας ενδιαφέρει:
 «Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές στην Ελλάδα και ότι η Αριστερά στην εξουσία νίκησε», δήλωσε ο Στρος-Καν σήμερα στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter  , προσθέτοντας: «Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι ότι νίκησε η Αριστερά, αλλά ότι η κυβέρνηση, με το πρόγραμμα του ΔΝΤ, έγινε κατανοητή από την κοινή γνώμη και ότι η κοινή γνώμη υποστηρίζει την κυβέρνηση».
 «Δεν έχει ποτέ συμβεί, παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα που οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να υποστηρίξουν, το να γίνει κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά να υποστηρίξει στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Γάλλος επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Αυτά τους δίνουμε δικαίωμα να λένε...Τις επόμενες μέρες θα το προχωρήσουν και παρακάτω: Αφού κατανοούμε και υποστηρίζουμε το σκληρό πρόγραμμα της κυβέρνησης που έχει επιβάλλει η Τρόικα, θα καταλάβουμε και ό,τι νέο προτείνουν, για να καλυφτεί η τρύπα από τα μειωμένα έσοδα , αλλά και από την αναθεώρηση του ελλείματος του 2009...
Καλά να πάθουμε...

2 σχόλια:

  1. Άντε βρε! Καλά που το έμαθα να πάω να γλεντήσω...νίκησε η Αριστερά? !!!!!Άντε ο Γιωργάκης σε λίγο θα γίνει και ακρο-αριστερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει εμεινες? Ή το συμπερασμα οτι ο λαος τελικα συμφωνει με την Τροϊκα? Να το χαιρεσαι το Γιωργακι σου ειδικα την ωρα που θα σου κοψει το μισθο... προβατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή