ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στην Ελλάδα Δ.Ν.Τ, στο Ηράκλειο … Δ.Κ.Μ !!!

image Με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης. Συζήτησαν για  το έργο της δυτικής περιμετρικής , το εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα, αλλά και για την υποστελέχωση του νέου δήμου Μαλεβιζίου… Για το τελευταίο δε, ο κος Κουράκης υποσχέθηκε  αμέριστη συμπαράσταση μέσω προγραμματικών συμβάσεων, ώστε ο νεός δήμος Μαλεβιζίου να μπορέσει να κάνει σε στέρεα βάση τα πρώτα του βήματα…

Πως σας ακούγεται αυτό; Οι υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου, θα δουλεύουν και για το δήμο Μαλεβιζίου, προκειμένου ο φίλος του κου Κουράκη, και μέχρι πρότινος, συνεργάτης του, να δείξει έργο και στο νέο δήμο που αναλαμβάνει, αυτή τη φορά ως δήμαρχος!!!

Τι επιδιώκει όμως ο δήμαρχος Ηρακλείου με αυτό; ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!! Εκτός από αυτό όμως, μήπως θα έχει και τον έλεγχο της περιοχής, αφού θα του είναι υπόχρεος ο νέος δήμαρχος; Αυτό από τα δυτικά του δήμου Ηρακλείου… Γιατί, και από τα ανατολικά, ο νέος δήμαρχος Χερσονήσου, ο κος Δοξαστάκης, είναι και σύμβουλος του κου Κουράκη!! Έτσι, με τους δύο φίλους “εκ δυσμάς και εξ’ ανατολάς”, ο δήμαρχος Ηρακλείου θα έχει σημαντικό λόγο στο ότι γίνεται σε ολόκληρο το βόρειο μέτωπο του νομού Ηρακλείου!!!

Και κλείνω μ’ ένα ωραίο που άκουσα από ένα φίλο σχετικά με το θέμα αυτό: Στην Ελλάδα έχουμε το Δ.Ν.Τ., στο νομό Ηρακλείου όμως, από την 1η του χρόνου, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Κ.Μ (Δοξαστάκης-Κουράκης-Μαμουλάκης)!!!

4 σχόλια:

  1. νικος ο αλικαρνασσευς22 Νοεμβρίου 2010 στις 5:10 μ.μ.

    η ισχύς εν τη ενώσει,μη ξεχνάμε αλώστε οτι ο κουρακης κατάγεται εκ τυλισσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mια χαρά τα κανόνισε ο Κουράκης. Ο Αλμυρός ποταμός είναι δικός του πλέον προς εκμετάλλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E, ΒΕΒΑΙΑ!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ... ΤΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? Ε, ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΡΑ ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΡΒΕΛΙΔΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή