ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τελικά τα κατάφερε ο Αρναουτάκης από την πρώτη Κυριακή!!

Τελικά τα κατάφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης να κερδίσει την Περιφέρεια Κρήτης από την πρώτη Κυριακή. Μετά από ένα πραγματικό θρίλερ που παίχτηκε από το πρωί της Δευτέρας, όπου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών εμφανίστηκε να χάνει για κάποιες ώρες την αυτοδυναμία, το απόγευμα στις 6 ξεκαθάρισε το τοπίο. Ο συνδυασμός Κρήτη Πρώτη Δύναμη αναδείχτηκε νικητής με οριακή αυτοδυναμία 50,30 %, δεύτερος ο Δημήτρης Γιαννουλάκης με 17,5%, τρίτος ο Γιάννης Πλακιωτάκης με ποσοστό 14,9%. Ακολουθεί με 7% ο Στέλιος Ορφανός,  ο Γιώργος Σταθάκης 4,9% και ο Αντώνης Ανηψητάκης με 3,8%.

perifereia_telika1

Προσωπικά εκτιμώ ότι στη νίκη αυτή έπαιξε ρόλο από τη μία η στάση του Σταύρου Αρναουτάκη, που σε καμία χρονική στιγμή δεν μπήκε στο διλημματικό παιχνίδι του Παπανδρέου, αλλά κράτησε καθαρά αυτοδιοικητική στάση, και απ’ την άλλη η πορεία του μέχρι τώρα στην πολιτική ζωή του τόπου, που σε τοπικό επίπεδο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Βέβαια, όπως έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν, το τελευταίο διάστημα, με την αναρίχησή του στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, έχει κάνει αρκετούς συμβιβασμούς. Άλλωστε, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, τόσο πιο βαθιά στα διάφορα παιχνίδια που παίζονται μπαίνεις, είτε το θέλεις είτε όχι. Αλλά πάντα, έχεις την ευθύνη των πράξεών σου. Πάντως , θεωρώ ότι ένας από τους λόγους που ο Αρναουτάκης άφησε το υπουργιλίκη, για να κατέβει στην Περιφέρεια, είναι και αυτός.

Κι επειδή, είτε μας αρέσει είτε όχι, θα τον έχουμε Περιφερειάρχη, να του ευχηθούμε να καταφέρει να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του νησιού μας.

Η Κρήτη πάντως, έστειλε ένα μήνυμα στον κο Παπανδρέου, παρά τη μεγάλη αποχή: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ!! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου