ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τελικά ο πεντοζάλης… ήταν για βραβείο guinness!!

image Θα θυμάστε οι περισσότεροι την εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 7 Αυγούστου σε ολόκληρη την Κρήτη. Άνθρωποι και από τους 4 νομούς πιάστηκαν χέρι-χέρι και χόρεψαν Πεντοζάλη κατά μήκος της εθνικής οδού, στέλνοντας το μήνυμα της συναδέλφωσης των λαών του πλανήτη μας. Βέβαια στόχος των διοργανωτών ήταν στην ανθρώπινη αυτή αλυσίδα να συμμετάσχουν περίπου 200.000 άτομα, πράγμα που δεν έγινε. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει  η ίδια η οργανωτική επιτροπή, υπολογίζεται ότι ο αριθμός συμμετεχόντων κυμαίνεται μεταξύ 30.000 και 35.000 ατόμων.
Παρ’ όλα αυτά, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!! ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ GUINNESS EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
Σχετικά με το βραβείο Guinness σας γνωστοποιούμε ότι ο "Πλανήτης Κρήτη" σήμερα 12/11/2010 παρέλαβε την πιστοποίηση της world record guinness.Eυχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους με την συμμετοχή τους βοήθησαν να κάνουμε αυτό το record, να γραφτεί η Κρήτη μας στο βιβλίο Guinness, να διαφημιστεί η χώρα μας μέσω αυτού του εγχειρήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προβολή της Ελλάδος μέσω των προσπαθειών μας παίρνει σάρκα και οστά.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και το επόμενο καλοκαίρι σας περιμένουμε πάλι στη Κρήτη μας, για νέο record. Ολόψυχα επίσης ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης, τους νομάρχες της Κρήτης, τους δημάρχους που υποστήριξαν την εκδήλωση, τους εθελοντές, την αστυνομία, την πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ. Σε σας ανήκει το record, σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα  "ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ" .
Άντε, και του χρόνου περισσότεροι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου