ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι του Michael Jackson! Ακούστε το!

Πάνω από χρόνο μετά το θάνατό του, ο Michael Jackson είναι έτοιμος να κατακτήσει τα chart και πάλι.
Σήμερα, ένα ντουέτο που το είδωλο της ποπ ηχογράφησε με τον τραγουδιστή της χιπ-χοπ Akon βγαίνει στην αγορά. Τι κι αν το τραγούδι "Hold My Hand" , ηχογραφήθηκε πριν τρία χρόνια. Ήδη εκατομύρια άνθρωποι το έχουν κατεβάσει από το διαδίκτυο.
To “Hold My Hand” είναι το πρώτο επίσημο single του επερχόμενου δίσκου “Michael”, το οποίο περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό του jackson. Έκανε πρεμιέρα σήμερα στο MichaelJackson.com στις 12:01 (ώρα κεντρικής Ευρώπης) και είναι τώρα διαθέσιμο για ψηφιακή λήψη σε πάρα πολλές ιστοσελίδες.
Ο ίδιος ο Michael Jackson, πριν το θάνατό του, έγραψε ένα σημείωμα που εξέφραζε την επιθυμία του να κυκλοφορήσει το “Hold My Hand” ως πρώτο single από το επερχόμενο album του. Το σημείωμα αυτό πλέον αποτελεί μέρος της περιουσίας του.
Οι φίλοι του Michael μπορεί ν’ αναγνωρίσουν την μπαλάντα. Κι αυτό γιατί μια ημιτελής έκδοση διέρρευσε το 2008. Όμως, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Sony Music, η οποία θα κυκλοφορήσει το album, ο Akon δηλώνει ότι το τραγούδι που κυκλοφορεί στην αγορά σήμερα διαφέρει από αυτό που έχουν ακούσει στο παρελθόν.
 
Το τραγούδι "Hold My Hand" μπορείτε να το ακούσετε στο blog  “Αντίπαλοι” , και να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ .
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου