ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

online συζήτηση του πρωθυπουργού με τους νέους

Πέρα από τις ερωτήσεις που θα αποστείλουν οι πολίτες, ο πρωθυπουργός θα δεχτεί ερωτήσεις από νέους από διάφορους χώρους της Νεολαίας, από πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδεςΜε νέους θα συζητήσει την Παρασκευή 5/11 στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Τίτλος της διαδραστικής διαδικτυακής συνέντευξης είναι: «Οι νέοι και η κρίση. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, η συζήτηση θα αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους, στην εργασία τους, στην οικογένεια, στην καθημερινότητά τους. Ο πρωθυπουργός “θα ακούσει τις απόψεις τους και θα αναζητήσει  μαζί τους λύσεις”.

Μπορείτε από τώρα να απευθύνετε τις δικές σας ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό μέσω facebook και μέσω twitter προσθέτοντας στην ερώτηση σας το hashtag #GreekPmLive. Τώρα, αν ο πρωθυπουργός τις απαντήσει, εγώ κρατάω μια επιφύλαξη. Εδώ σε στημένη συνέντευξη, άλλα τον ρωτούσαν, κι άλλα απαντούσε… Σε live ερωτήσεις θ’ απαντήσει;;;

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο government.gov.gr/live.  Επιπλέον, όποιος επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει τη συζήτηση από το site ή το blog του.

Ευχαριστώ, εγώ δεν θα πάρω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου